navigacija tečaji

Tečaj MS Excel za podjetja

Povečajte konkurenčnost vašega podjetja v samo nekaj dneh

Strokovna izobraževanja Excel za podjetja

Nudimo tečaje Excel za podjetja povsod po Sloveniji. Tečaj lahko poteka pri nas ali na vaši lokaciji in na vaši ali naši opremi. Razpolagamo z mobilno računalniško učilnico (12 prenosnikov, prenosni projektor in platno), tako da izobraževanje lahko izvedemo na katerikoli lokaciji.

Usposabljanje lahko poteka na programski opremi Microsoft Office Excel 2010, 2013 ali 2016.

V tečajih je vključeno:

Pri skupinah večjih od 8 udeležencev je priporočljiv asistent, ki pomaga počasnejšim v skupini. Izkaže se, da je skupina do 35% hitrejša, če je prisoten asistent. Velikosti skupin so omejene na 6-14 udeležencev. Večja kot je skupina, počasnejša je, vendar je cena izvedbe na udeleženca nižja.

Tečaji so lahko izvedeni v terminih po želji. Izvaja se jih v sklopu po 4 šolske ure skupaj, lahko pa se tudi prilagodijo.

Vsebine tečaja

Vsebine od začetnega do ekspertnega se delno prekrivajo. Bistvena razlika je v hitrosti razlage in napredovanja ter količini in zahtevnosti vsebine, ki se jo obdela. Če se udeleženci ne morejo odločiti kateri tečaj bi bil za njih najprimernejši, naj rešijo umestitveni test, ki je na voljo na spletni strani: tukaj. Aplikacija bo tečajnikom povedala kateri tečaj bi bil za njih najprimernejši. Potrebno je obkljukati »Preverjanje znanja je namenjeno umestitvi tečajnikov za tečaj za podjetje«.

Tečaj poteka na slovenski Excel verziji 2016. Večina tečajnikov nadgradi trenutne verzije zaradi obilo uporabnih funkcionalnosti, ki jih omogoča samo verzija 2016. V kolikor imate nameščeno verzijo 2010, to ne predstavlja nikakršnega problema za osnovni in napredni tečaj (nekaj razlik pri grafih in uvažanju podatkov), pri ekspertnem tečaju pa je za PowerQuery in PowerPivot razširitve potrebna nadgraditev na 2016.

Začetni tečaj - 12 šolskih ur

Začetni tečaj je namenjen uporabnikom, ki niso povsem domači pri uporabi računalnika (npr. ne poznajo bližnjic CTRL+C, CTRL+V), se z Excelom še niso srečali (ali pa le na kratko) in imajo slabše znanje srednješolske matematike.

Vsebina

Splošno

Uporaba funkcij

Urejanje in vizualizacija podatkov

Hitre poslovne analize z vrtilnimi tabelami

Napredni tečaj - 12 šolskih ur

Napredni tečaj je namenjen uporabnikom, ki dnevno uporabljajo računalnik, imajo 6 ali višjo stopnjo izobrazbe in so se z Excelom že srečali.

Vsebina:

Oblikovanje in grafikoni

Uporaba funkcij

Delo z listi, dokumenti in tabelami

Delo s podatki

Ekspertni tečaj - 12 šolskih ur

Ekspertni tečaj je namenjen uporabnikom, ki Excel uporabljajo na dnevni ali tedenski ravni in bi radi izboljšali svoje znanje ter se naučili uporabljati napredne funkcionalnosti, ki jih Excel ponuja. Matematika jim ne sme delati nikakršnih težav. Velika prednost je, če so se pri svojem delu že kdaj srečali s podatkovno bazo.

Vsebina:

Napredno oblikovanje in grafikoni

Funkcije

Napredno delo s podatki

Optimizacija poslovanja

Vsak udeleženec poleg frontalnega izobraževanja prejme še:

Potek tečaja

Na tečaju se udeleženci povežejo na online tečaj, kjer so na voljo vsa gradiva in datoteke za vajo. Predavatelj v živo izvede demonstracijo funkcionalnosti in nato sledi vaja. Med vajo predavatelj in asistent pomagata udeležencem z individualno razlago. Po potrebi predavatelj ponovno pojasni poglavja z zahtevnejšo vsebino. Vse razlage vseh poglavij so posnete na online tečaju, tako da lahko tečajnik kadarkoli ponovno predvaja razlago še neomejeno časa po tem, ko je tečaj končan.

Predavatelj

Goran Grašič

Univerzitetno diplomiran inženir z Excel MOS certifikatom

Predavatej z več kot 8 let izkušenj na področju individualnega in skupinskega izobraževanja. Študiral je na ljubljanski Fakulteti za elektrotehniko, ki jo je zaključil leta 2011 s povprečjem ocen 9.0. Vodi strokovne, računalniške tečaje v podjetjih ter za končne naročnike in ima izkušnje s predavanji strokovnih predmetov na fakulteti, kjer je nekaj časa delal kot strokovni sodelavec.

Izobražuje na področjih Microsoft Office Excel, kjer je tudi certificiran (77-420: MOS: Microsoft Office Excel 2013), uči programirati ter izdelovati spletne strani in spletne aplikacije.

Asistent: Luka Trček

Certificiran Asistent z več kot 5 leti izkušenj in 650 odpredavanih ur individualnega in skupinskega izobraževanja. Pri svoji razlagi je potrpežljiv in ni mu problem večkrat razložiti iste stvari. Razlaga metodično in artikulirano ter poskrbi, da udeleženci osvojijo znanje s pomočjo ustreznih vaj in primerov.

Certifikat: 77-727: MOS: Microsoft Office Excel 2016

Reference

Z vsebino tečaja sem bila zelo zadovoljna, prav tako tudi s predavateljem. V poseben plus štejem on-line vsebine, do katerih lahko dostopamo tudi po končanju tečaja."

Urška Jenčič, 30.06.2017

"Ocena: 10"

Maks šmidhofer, Spar Slovenija d.o.o., 12.06.2017

"Super tecaj! Res sem se veliko naucila. "

Tanja Ritovšek, 18.05.2017

"Odločila sem se osvežiti znanje računalniških vsebin Word, Excel in pridobiti še druge uporabne informacije v okolju Windows, kajti kot upokojenka se zavedam, da je učenje vseživljensko. Že sama spletna stran "GO TEČAJI" ponudi vse informacije in preglednost za takojšen vpis v tečaj računalniških vsebin po želji uporabnika. Z izvedbo tečaja in usposobljenostjo predavateljev sem zelo zadovoljna, ekipi GO Tečajev se zahvaljujem za njihovo izredno energijo, saj smo tečajniki poleg strokovne izvedbe dobili tudi odgovore na vsako zastavljeno vprašanje in pomoč pri delu. Navdušena sem in veselim se sodelovanja z ekipo Go tečaji v nadaljevalnem izobraževanju. 
Želim vam veliko uspehov tudi v bodoče"

Stanislava Repovž, 13.04.2017

"Z moje strani pohvale za predavatelja in vsebino. Predavatelj si vzame dovolj časa za izvedbo nalog, pomaga pri praktičnih primerih in vprašanjih. Pridobljeno znanje že lahko uporabljam v praksi :)"

Medič Irena, 01.04.2017

"Izjemno kakovostno organiziran napredni tečaj Excel-a, tako s pedagoškega stališča kot tudi strokovnega. Naloge so bile skrbno pripravljene, premišljene in predavatelj si je prizadeval razložiti čim več zadev. Všeč mi je bilo spoštovanje uporabnikovega časa in prijaznost sodelavca."

Nataša Petkovšek, Univerzitetni klinični center Ljubljana, 21.02.2017

"Izredno lepo pripravljen tečaj z jasnimi navodili in izdelanimi vajami. Vse pohvale tudi predavatelju za jasno podano vsebino. "

Špela Rozman Dolenc, ZšIS-POK, 08.12.2016

"Iskrena hvala za odličen tečaj."

Marija Čakš, 01.12.2016

"Odličen tečaj in še enkrat hvala. "

Marko Mrkšić, 14.10.2016

"Bilo je odlično! Hvala za angažiranost in strokovnost. Lp Tamara"

Tamara Stošić Balog, 13.10.2016

"Glede na to, da sem cisti zacetnik sem se na tecaju naucila osnov excela in se mnogo vec."

Marinka Blatnik, 26.08.2016

"Izpolnjena pričakovanja! Super je, da se gre "iz nule", tako da sem spoznal še marsikaj uporabnega, kar mi bo v prihodnje olajšalo delo z Excelom, čeprav sem neko osnovno znanje že imel. Predavatelj Goran razlaga na razumljiv način, tako da sem lahko sledil podajanju snovi, tudi način dela mi je povsem ustrezal. Super stvar je tudi online dostop do navodil in vaj, s katerimi bom lahko kadarkoli osvežil spomin na kakšno zadevo, ki bo sčasoma ušla iz spomina. Hvala še enkrat! Matej"

Matej Ulčar, Poslovno svetovanje, Matej Ulčar s.p., 24.04.2016

"Zelo poučen tečaj, priporočam vsem tistim ki imate strah pred Excelom, ker dejansko vidiš da ni tako kompliciran kot zgleda!"

Sandra Tomić , 22.04.2016

"Super, majhna skupina, intenzivno. Všeč mi je, ker lahko pogledam vaje, ki smo jih delali. Ravno priporočam udeležbo sodelavki :-)"

Zdenka švaljek, Zveza prijateljev mladine Slovenije, 27.01.2016

"Tečaj je bil res odličen. Ogromno informacij in zelo dobra razlaga. Oba sta z veliko mero potrpežljivosti predajala informacije in čas je res hitro minil. Naučili smo se res veliko. Sedaj pa še vaja :)"

Nika Kummer, 31.08.2015

"Tečaj je bil super, naučil sem se veliko uporabnih stvari v excelu, izvedba tečaja je bila zelo kvalitetna. Že v kratkem začnem uporabljati veliko stvari, ki smo jih imeli na tečaju. Seveda bom priporočil naprej prijateljem in sorodnikom ta tečaj."

Martin Zaman, 22.06.2015

"Odlično vsebinsko pripravljeno, predstavljeno preko vaj ter razloženo. "

Stritar špela, 20.04.2015

"Tečaj je bil zame vsekakor koristen, tudi način preko videokonference mi je ustrezal, ker sem na enem monitorju spremljal vaša navodila, na drugem pa sem naloge reševal sam. "

Uroš Stubičar, 02.03.2015

"Tečaj je bil zelo dobro pripravljen in veliko novih koristnih informacij smo lahko dobili. še enkrat hvala."

Marija šeme Irman, SDH d.d., 09.01.2015

"Tečaj je bil odlično izpeljan.
škoda, da nisem Excel začel uporabljati že pred leti."

Branko Javeršek, 18.11.2014

"Po moji oceni je bila kvaliteta tečaja 10, saj smo v kratkem času kvalitetno obdelali veliko. S kvalitetno mislim, na to, da je bila podana vsebina ustrezno utemeljena in podprta z razlago. 
Glede strokovnosti in pozitivne naravnanosti predavatelja pohvala. Kar tako naprej."

Alenka Strmec, Pozavarovalnica Sava d.d., 16.06.2014

Za pripravo vam najugodnejše ponudbe potrebujemo:

  • Okvirno število udeležencev,
  • število skupin,
  • lokacijo izvedbe (v naših ali vaših prostorih),
  • ali želite asistenta poleg predavatelja,
  • ali potrebujete računalniško opremo.

Pošljite nam povpraševanje ali nam pišite na tecaji@go-tel.si in poslali vam bomo ponudbo!

Kontakt

Pošlji

Kontaktni podatki

GO TEL d.o.o.

Dunajska 129, 1000 - Ljubljana

ID za DDV: SI78600014

Tel: 031 606 666

Email: tecaji@go-tel.si

Kje smo

GO TEL d.o.o.
Dunajska cesta 129
1000 - Ljubljana

T 031 606 666
E tecaji@go-tel.si