navigacija inštrukcije

Pogoji poslovanja

Lastnik portala GO inštrukcije je podjetje GO TEL d.o.o., Dunajska 129, 1000 - Ljubljana.

Hitri kontakt ali rezervacija inštruktorja

Pri hitrem kontaktu ali rezervaciji (v nadaljevanju rezervacija) nam posredujete email in telefonsko številko. Rezervacija nikakor ni obvezujoča in služi samo za vzpostavitev kontakta med inštruktorjem in stranko. Ob rezervaciji boste na posredovano telefonsko številko prejeli SMS od inštruktorja, kot potrditev in email z dobrodošlico. GO inštruktor vas bo nato kontaktiral v obliki telefonskega klica in/ali SMS-a. Z inštruktorjem se nato dogovorite za termin, lokacijo in obliko plačila inštrukcij. Ob rezervaciji vas ne dodamo na nikakršno email listo in ne naročimo na obveščanje. Promocijskih email sporočil ne pošiljamo.

Pogoji poslovanja pri plačilu posameznih ur inštrukcij

Pogoji poslovanja pri zakupu ur inštrukcij

Plačilo inštrukcij

Inštrukcije lahko plačate na tri načine:

V vsakem primeru prejmete račun. V kolikor računa niste prejeli, nas o tem nemudoma obvestite.

Osebni podatki

Pri GO inštrukcijah ravnamo z vašimi osebnimi podatki skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov podjetja GO TEL d.o.o., s katerima se ureja obdelavo osebnih podatkov ter odgovornost in nadzor v procesih njihove obdelave. S to izjavo o varstvu osebnih podatkov podjetje določa politiko zbiranja, uporabe in varovanja le-teh o uporabnikih spletnega mesta podjetja.

Varovanje osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta podjetja

Uporabniki spletnega mesta podjetja so lahko fizične ali pravne osebe, pri čemer velja, da se kot osebni podatki razumejo samo podatki fizičnih oseb. Podjetje spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene na svojem spletnem mestu, varovala skrbno ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov podjetja GO TEL d.o.o. Poleg tega pridobljenih osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam ali jih uporabljala v namene, ki niso zapisani v tej izjavi. Osebne podatke uporabnikov svojega spletnega mesta lahko razkrije le, če to zahteva zakon, v primeru preiskave ali zaščite pred delovanjem, ki bi bilo škodljivo za samo podjetje. Ker obstajajo na spletnem mestu podjetja povezave na druga spletna mesta, ki niso v nikakršni povezavi z podjetje, le-ta ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na njih. O morebitnih spremembah te izjave vas bomo obvestili na elektronski naslov, ki ste ga posredovali ob vnosu podatkov na spletnem mestu podjetja.

Privolitev za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

Uporabnik (fizična oseba) spletnega mesta podjetja, ki na slednjem opravi vnos (osebnih) podatkov:

Vse tri alineje se smiselno uporablja tudi pri poslovanju s pravnimi osebami.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje se zavezuje varovati podatke pravnih in fizičnih oseb, ki jih prejme preko svojega spletnega mesta. Z namenom preprečevanja nepooblaščenega dostopa do teh podatkov ali njihovega razkritja, ohranjanja natančnosti in celovitosti ter zagotavljanja njihove ustrezne uporabe podjetje uporablja ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa Pravilnik o varovanju osebnih podatkov podjetja GO TEL d.o.o., skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebni podatki v skladu z GDPR

Podatke hranimo 50 mesecev.

Odgovorna oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO) je GO TEL d.o.o..

Podatkov pridobljenih preko hitrih kontaktov in rezervacij inštruktorjev ne obdelujemo. Uporabljamo jih za evidentiranje opravljenih inštrukcij in pošiljanje računov za opravljene inštrukcije.

Dostop do podatkov imajo samo aktivni GO inštruktorji.

Vnos osebnih podatkov

Na spletnem mestu podjetja uporabnik vnese vlogo oziroma povpraševanje po določenem produktu ali storitvi, pri tem pa v vnosno masko vnese naslednje osebne podatke:

V kolikor ste se strinjali z uporabo piškotkov na spletni strani, hranimo tudi podatke o vašem obisku in obiskanih spletnih straneh ter ostalih vnosih v polja (npr. izbran inštruktor ali kraj inštrukcij).

Inštruktor bo glede vašega povpraševanja z vami vzpostavil stik, ki ste ga izbrali pri povpraševanju. S posredovanjem in potrditvijo vaših osebnih podatkov se strinjate, da lahko podjetje le-te obdeluje za potrebe neposrednega trženja. Uporabnik lahko v vsakem trenutku prekliče njihovo uporabo za potrebe neposrednega trženja podjetja. To stori tako, da posreduje elektronsko pošto na naslov info@goinstrukcije.si. Po preklicu dovoljenja za neposredno trženje bomo ustavili aktivnosti le-tega in iz evidenc brisali vse vaše osebne podatke, ki so bili pridobljeni za namen neposrednega trženja.

Nameni zbiranja in shranjevanja osebnih podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov pravnih in fizičnih oseb so:

Podatke pravnih in fizičnih oseb hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po njihovem vodenju ali na podlagi preklica registracije se podatki izbrišejo oziroma se uničijo njihovi nosilci.

GO TEL d.o.o.

Za dodatne informacije nas pokličite na 031 606 666.

Hitri kontakt

031 606 666


Inštruktor meseca

Inštruktorica Katarina

inštruktor meseca

3 prejetih referenc

zvezda mesecazvezda mesecazvezda mesecazvezda mesecazvezda meseca

Lokacije

interaktiven zemljevid inštruktorjev
Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno