navigacija inštrukcije

Cenik inštrukcij

Cene med posameznimi inštruktorji se razlikujejo. V splošnem so vezane na izkušnje, izobrazbo in reference. Za točen cenik pri določenem inštruktorju, obiščite njegov profil. V splošnem vam lahko pomaga kalkulatorček na tej strani, vendar je potrebno najprej vnesti ceno vašega izbranega inštruktorja.

Cena inštruktorja
Nivo
Trajanje:
Število oseb:
Inštrukcije na domu:
Inštrukcije za podjetje:
Cena inštrukcij 13,00 €

Ob nakupu rdečega ali rumenega paketa prejmete darilo:
50-listni blokec in majico ustrezne velikosti!

darilo - blokec & majica

Paketna ponudba

Lahko pa se odločite za katerega izmed paketov inštrukcij.

Modri paket

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.
Cena paketa: 120,00 €

Zeleni paket

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.
Cena paketa: 140,00 €

Rdeči paket

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!
Cena paketa: 220,00 €

Rumeni paket

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!
Cena paketa: 260,00 €

V primeru paketa ima inštruktor dovolj časa, da pripravi vas ali vašega otroka na preverjanje znanja. Pri paketih inštrukcij je znanje na začetku dobro preverjeno, tako da inštruktor uvidi pomanjkljivosti. V času trajanja paketa so te pomanjkljivosti odpravljene in pred koncem paketa znova preverjene, da gre učenec lahko suvereno na preverjanje znanja.

Pogoje poslovanja s paketi in inštrukcijami lahko najdete tukaj.

Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno