navigacija inštrukcije

Cenik inštrukcij

Cene med posameznimi inštruktorji se razlikujejo. V splošnem so vezane na izkušnje, izobrazbo in reference. Za točen cenik pri določenem inštruktorju, obiščite njegov profil. V splošnem vam lahko pomaga kalkulatorček na tej strani, vendar je potrebno najprej vnesti ceno vašega izbranega inštruktorja.

Cena inštruktorja
Nivo
Trajanje:
Število oseb:
Inštrukcije na domu:
Inštrukcije za podjetje:
Cena inštrukcij 13,00 €

Ob nakupu rdečega ali rumenega paketa prejmete darilo:
50-listni blokec in majico ustrezne velikosti!

darilo - blokec & majica

Znesek inštrukcij lahko poravnate z gotovino po inštrukcijah ali pa plačate po predračunu, ki vam ga pošlje vaš inštruktor na vašo zahtevo.

Paketna ponudba

Lahko pa se odločite za katerega izmed paketov inštrukcij.

Modri paket

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.
Cena paketa: 120,00 €

Zeleni paket

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.
Cena paketa: 140,00 €

Rdeči paket

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!
Cena paketa: 220,00 €

Rumeni paket

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!
Cena paketa: 260,00 €

V primeru paketa ima inštruktor dovolj časa, da pripravi vas ali vašega otroka na preverjanje znanja. Pri paketih inštrukcij je znanje na začetku dobro preverjeno, tako da inštruktor uvidi pomanjkljivosti. V času trajanja paketa so te pomanjkljivosti odpravljene in pred koncem paketa znova preverjene, da gre učenec lahko suvereno na preverjanje znanja.

Pogoje poslovanja s paketi in inštrukcijami lahko najdete tukaj.

Nismo zavezanec za DDV, tako da so navedene cene tudi končne cene.

Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno