navigacija inštrukcije

Inštruktorica Tatjana

inštruktor Tatjana
opravljene ure

90 ur

15+ učencev

zvezdica

1 referenca

profilka

Magister anglistike

inštrukcije na domu

Pridem na dom (5 km)

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Stara 29 let

go inštruktor

Od: 6.3.2019

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiva 0%

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Filozofska fakulteta

Inštruktorica angleščine

POZDRAVLJENI BODOČI UČENCI!

 Po izobrazbi sem magister angleškega jezika, a predvsem sem tudi ljubiteljica jezikov. Že v osnovni šoli sem ugotovila, da mi angleščina gre od rok, a šele na fakulteti sem spoznala, da sem dobra tudi v prenašanju svojega znanja na druge. Zaradi tega sem že kot študentka inštruirala na domu in sodelovala z jezikovno šolo, v kateri sem pridobila izkušnje pri delu z ljudmi različnih starosti in nivojev znanja. Po dokončanem magisteriju sem nadaljevala s poučevanjem kot samozaposlena.

Poleg formalne izobrazbe imam tudi TEFL (Teaching English as a Foreign Language) certifikat, s katerim sem pridobila še dodatna pedagoška znanja. Že nekaj let poleg poučevanja na domu, poučujem tudi prek spleta. To mi je odprlo pot do sodelovanja z ljudmi iz različnih držav in dodatno popestrilo moj način poučevanja. Če ste v stiski z časom, je to mogoče prava izbira za vas.

Verjamem, da so individualno prilagojene inštrukcije ključnega pomena za vsakega učenca in njegovo pot do znanja tujega jezika. Zaradi tega kombiniram svoje znanje in izkušnje z željami vsakega posameznika. Če se boste odločili za sodelovanje z menoj, bomo skupaj ugotovili kaj potrebujete in izbrali najboljši način, da to tudi uresničimo. Ker je kontinuiteta zelo pomembna, vam bom na voljo tudi po opravljenih inštrukcijah za morebitna vprašanja in naloge za naslednjo uro.

Če bi radi osvojili ali nadgradili angleški jezik, odpravili slovnične težave in se pogovarjali, bomo skupaj poiskali ugodno rešitev ter način in čas poučevanja.

Veselim se sodelovanja z vami!

 I'm looking forward to seeing you! smiley

Inštruiram predmete: angleščina.

Za podjetje:
14 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 150 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 280 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Nazadnje posodobljeno: 19.11.2019 13:57

"Zelo fajna... Mojem sinu ful pomagala, hvala"
13.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
angleščina

Hitri kontakt - Tatjana

X


tatjana@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: