navigacija inštrukcije

Inštruktor Boris

inštruktor Boris
opravljene ure

350 ur

100+ učencev

zvezdica

4 referenc

profilka

Matematik iz Tržiča

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

starost inštruktorja

Star 28 let

go inštruktor

Od: 30.6.2014

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiv 100%

"Matematika postane zabavna šele, ko se zaplete! "

Sem študent podiplomskega programa Finančne matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko. Že nekaj let inštruiram, tako da sem v svoji bogati karieri učil različne dijake in študente z različnih šol in fakultet. Pri vseh inštrukcijah skušam snov razložiti na čimbolj preprost (domač) in razumljiv način ter vsak primer podkrepiti še z dodatno obrazložitvijo in primerom iz realnega življenja. Pretekle izkušnje so pokazale, da so vsi, ki so bili pripravljeni sodelovati z menoj daljše obdobje, v prihodnosti zvišali oceno in splošno razumevanje pri matematiki. Da pa bi lahko pred srečanjem poiskal še kakšno dodatno nalogo, priporočam, da mi predhodno sporočite, katera snov vam povzroča težave.

Inštruiram predmete: matematika.

Za podjetje:
14 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 150 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 280 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Veliko sem se naučila. vse pokaže na najbolj enostaven način in res pohvalno. Od Borisa sem se veliko naučila in lažje razumem matematiko. :)"
23.2. 2016
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Odličen inštruktor!"
31.10. 2015
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Super, zadovoljna !!! "
27.10. 2015
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Najlepša hvala za dosedanje inštrukcije, Jaša je bil izredno zadovoljen z vašo razlago. Poleg tega ste bili pripravljeni priskočiti na pomoč v času dopusta, med vikendi itd., za kar se vam najlepše zahvaljujem."
6.2. 2015
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Hitri kontakt - Boris

X


boris@go-tel.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: