navigacija inštrukcije

[Neaktiven] Inštruktor Nace

inštruktor Nace
opravljene ure

50 ur

10+ učencev

profilka

Strokovnjak za matematiko, statistiko (R, SPSS) in programiranje (Python).

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (15 km)

go inštruktor

Do: 23.12.2016

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za matemat.

"Strokovnjak za matematiko, statistiko (R, SPSS) in programiranje (Python)."

Sem magister finančne matematike, kjer sem pridobil podrobna znanja iz matematike in statistike. Matematika je bila že od malih nog moje veselje, tako sem že v gimnaziji začel z inštrukcijami. Z inštrukcijami osnovnošolcev, srednješolcev in študentov sem nadaljeval tudi v študentskih letih vse do svoje prve redne zaposlitve na Fakulteti za varnostne vede, kjer sem bil mladi raziskovalec na področju statistike, hkrati pa tudi asistent pri predmetu Metode raziskovanja in statistika. Kot asistent sem bil zadolžen za pripravo gradiva za vaje, kot tudi za samo izvedbo vaj. S študenti sem imeli zelo dober odnos in prejel pozitivno povratno informacijo.

Sem potrpežljiv in natančen, hkrati pa poskušam snov razložiti čim bolj preprosto. Vsi, ki so sodelovali z menoj, so sčasoma dosegli zadane cilje. Zelo dobro obvladam statistični paket R, kot tudi SPSS, zato lahko pomagam pri reševanju nalog, ki zahtevajo uporabo statističnih programov.

Pomagam vam lahko pri programskih jezikih: Python in R.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: matematika, programiranje, statistika.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Razvrsti po: