navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Betka

inštruktor Betka

O meni

Sem študentka 4. letnika Veterinarske fakultete v Ljubljani. V osnovni šoli mi je biologija vedno predstavljala najljubši predmet, tekom gimnazije pa sem svoje znanje nadgradila do te stopnje, da sem poleg uspešno končane mature iz biologije, sodelovala na številnih bioloških tekmovanjih in tam dosegala zelo dobre rezultate. Tudi moj trenutni študij od mene zahteva vsakodnevno ponavljanje in nadgrajevanje že osvojenega znanja.

Kot inštruktorica imam izkušnje s pripravo učenca na prihajajoče ocenjevanje znanja, nudim pomoč pri reševanju laboratorijskih vaj in pisanju poročil laboratorijskih vaj potrebnih za maturo. Prav tako nudim pomoč pri pripravah na maturo iz biologije

Verjamem, da je ključ do razumevanja biologije v podajanju snovi na realnih in vsakodnevnih primerih. Trudim se, da je moja razlaga tematike primerna predznanju učenca. Zato,če je potrebno, pred razlago nove snovi ponovimo osnove in tako zagotovimo maksimalno razumevanje naučenega. Tekom poučevanja učencu vedno pripravim naloge njegove tematike in ga tako spodbujam k povezovanju snovi in ga še dodatno pripravim na reševanje nalog na testu v šoli. 

Nemščino se učim že 9 let. V osnovni šoli in gimnaziji mi je predstavljala prvi tuj jezik. Imam opravljeno maturo iz nemščine in jezikovno diplomo Deutsches Sprachdiplom (DSD) na nivoju C1. Osnovnošolce in dijake srednjih poklicnih šol pripravljam na ocenjevanja znanja, pomagam pri reševanju nalog, pisanju esejev in pripravah na predstavitve.

V primeru, da vam je lokacija inštrukcij predaleč ali ne želite izgubljati časa s prevozom, so možne tudi inštrukcije preko spleta, ki se izvajajo preko Skypa.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: biologija, nemščina.

Značke

opravljene ure

110 ur

15+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Inštruktorica biologije in nemščine

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Stara 26 let

go inštruktor

Do: 13.02.2020

inštrukcije v angleščini

English speaking

Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno