navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Jasna

inštruktor Jasna

O meni

"Inštruktorica španščine, angleščine, slovenščne, sociologije in psihologije."

Sama sem se prvič srečala s španščino ob gledanju tistih prvih ljubezenskih nadaljevank, ki so jih predvajali na slovenskih televizijskih kanalih. Sprva sem bila avtodidaktična učenka, nato pa sem v okviru drugega tujega jezika poglabljala svoje znanje na gimnaziji ter si izbrala španščino tudi kot maturitetni predmet. Izobraževanje sem nato nadaljevala na Filozofski fakulteti v Ljubljani, smer španski jezik in književnost ter sociologija, pedagoška smer. Ko sem se čutila dovolj jezikovno kompetentna, sem se odločila za študij v tujini, in sicer na Facultad de filología, Universidad de Sevilla. Tekom študijskih let sem svoje znanje rada seveda tudi delila in tako imam več kot desetletne izkušnje s poučevanjem tega jezika na vseh nivojih, od A1-C2, individualno, v dvojicah, skupinsko, prav tako to zajema celoten generacijski spekter, ki sem ga v vseh teh letih v pedagoški službi spoznala in me je poklicno bogatil, in zajema vse od najmlajših predšolskih otrok, preko osnovnošolcev, dijakov, študentov do odraslih zaposlenih in vse do upokojencev, ki sem jih poučevala tako v Sloveniji kakor v Španiji. V Španiji so bili to predvsem študenti iz Nemčije in Anglije, ki jim je španščina delala preglavice. Fleksibilnost in prilagodljivost me je naučila uporabljati številne didaktične oblike, od klasičnega poučevanja v učilnici do on-line spletnega poučevanja, npr. preko programa Skype.  Izkušnje pa ne segajo samo na pedagoško raven temveč že več kot devet let sodelujem z raznimi prevajalskimi agencijami in jezikovnimi šolami, in sicer prevajam ter tolmačim naslednje jezikovne kombinacije španščina-angleščina-slovenščina-katalonščina- hrvaščina. Zadnjih nekaj let sodelujem tudi pri projektu Mladi za napredek Maribora, v okviru strokovne komisije za tuje jezike, ki je zadolžena za pregled ter ocenitev raziskovalnih nalog osnovnošolcev ter dijakov.

Na voljo sem vam, v primeru, da bi se radi prvič srečali z španščino ali pa že imate predznanje na različnih nivojih in bi radi nadgradili svoje znanje, potrebujete inštrukcije pred popravnim izpitom, pripravo na maturo ali strokovno svetovanje pri vplogledu v maturitetno polo; morda odhajate na študij v tujino, želite ali morate pridobiti znanje tujih jezikov zaradi službenih zahtev, bi radi zaradi avanturističnega potovalnega duha jezikovno podkrepili svoja potovanja, imate morda hčerko ali sina, za katerega menite, da bi mu znanje tujih jezikov v življenju vsekakor koristilo pri njegovem širjenju obzorij, potrebujete nekoga, ki bi vam pomagal pri raznih govornih nastopih, raziskovalnih nalogah, referatih ali zgolj dodatno strokovno pomoč pri jezikih in drugih osnovnošolskih, srednješolskih in fakultetnih predmetih … v primeru, da potrebujete prevod ali tolmačenje ipd. vam bom z vso zagnanostjo in motivacijo priskočila na pomoč. Lokacijsko sem prilagodljiva, imam svoje osebno vozilo, časovno se največ nahajam v Mariboru in Ljubljani z okolico, vendar še to ne pomeni, da ne bi bilo možno srečanje tudi kje drugje. ¡En este sentido, espero con gran entusiasmo colaborar con ustedes!

S svojim strokovnim znanjem na tem področju sem že kot študentka pedagoške smeri sociologije nudila razlage oz. inštrukcije tega predmeta tako osnovnošolcem/kam kakor tudi dijakom/kinjam ter študentom/kam, tako da imam okoli desetletne izkušnje s poučevanjem tega predmeta, in sicer na osnovnošolski, srednješolski ter fakultetni ravni . V kolikor bi potrebovali dodatno razlago zahtevne snovi, se pripravili na popravni izpit ali izpilili svoje znanje tekom priprave na maturo, sem vam z veseljem na voljo. Če menite, da ste bili pri ocenjevanju mature prikrajšani za kakšne točke, vam prav tako nudim svojo strokovno pomoč pri vpogledu v maturitetno polo.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: angleščina, španščina, slovenščina, sociologija.

Značke

opravljene ure

1340 ur

400+ učencev

zvezdica

14 referenc

profilka

Pedagoginja s posluhom

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (40 km)

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Stara 37 let

go inštruktor

Do: 23.08.2023

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

UL FF

Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno