navigacija inštrukcije

[Neaktiven] Inštruktor Nejc

inštruktor Nejc

O meni

Sem študent 1. letnika programa Računalništvo in Matematika na Fakulteti za računalništvo in informatiko in Fakulteti za matematiko in fiziko. Že v gimnaziji sem inštruiral sošolce in jim poskušal snov razložiti na čim bolj razumljiv način, saj mogoče niso razumeli profesorjeve razlage. Z veseljem namreč iščem veliko načino kako razložiti določeno snov. Matematiko rad povezujem tudi s primeri uporabe iz vsakdanjega življenja, saj je mislim, da je tako učenje lahko zabavnejše in v njem vidimo več smisla.

V gimnaziji sem se začel ukvarjati tudi s programiranjem mikrokrmilnikov in različnih namiznih aplikacij, to znanje pa rad uporabim za avtomizacijo različnih vsakodnevnih opravil. Programski jeziki: Python, Java, C++ in osnove C-ja.

Na inštrukcijah, se mi zdi pomembno, da vedno na začetku ponovimo snov, ki vam dela težave, tako da jo res dobro razumete. Šele nato pa se lotimo reševanja nalog, saj mislim, da se tako lažje naučite samostojnega ramišljanja in reševanja nalog. V kolikor vam snov leži, pa se lahko tudi posvetimo zgolj reševanju težjih primerov.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: matematika, programiranje.

Značke

opravljene ure

50 ur

5+ učencev

zvezdica

3 reference

profilka

Inštruktor matematike in programiranja

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (20 km)

online inštrukcije

Online

go inštruktor

Do: 22.05.2022

izobrazba inštruktorja

UL FRI

Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno