navigacija inštrukcije

Inštruktorica Pia

inštruktor Pia
opravljene ure

50 ur

10+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Študentka finančne mat.

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (10 km)

starost inštruktorja

Stara 22 let

go inštruktor

Od: 23.11.2019

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiva 100%

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za matemat.

Sem študentka finančne matematike. Po končani diplomi želim študij nadaljevati na pedagoški matematiki. Zelo rada poučujem in se ukvarjam z otroci. Poleg inštruiranja sem delala že na Debelem rtiču v koloniji za otroke, ki jo organizira Rdeči križ. Trenutno se pripravljam na odhod v Afriko v naslednjem letu, kamor se odpravljamo kot prostovoljci in bomo v šolah učiteljicam pomagali pri učenju in potrebnem delu z otroci. Poučevala sem že otroke šestega razreda osnovne šole pa vse do študentov prvega letnika na magisterski stopnji.

Sem zelo potrpežljiva in razumljiva. Učencem se rada prilagajam tako terminsko kot krajevno, z njimi želim delati v okolju, kjer se sami počutijo najbolj udobno. Termin in število ur poučevanja učenci določijo sami. Po nekaj urah inštruiranja podam mnenje o znanju in priporočim potrebno število ur za doseganje vašega cilja ali cilja vašega otroka. Sama precenim sposobnost in razumevanje učenca in si seveda želim ter se trudim, da so rezultati temu primerni. Spodbujam sprotno učenje in nisem navdušena nad inštruiranje dva dni pred testom (če učenec do takrat še nič ne zna), saj menim, da od tega ne bo odnesel veliko. Ampak kot sem že omenila, se vedno prilagajam in se kar se da najbolje potrudim za uspeh svojih učencev ne glede na okoliščine. 

Želim, da učenci prihajajo pripravljeni (imajo s seboj potrebne vaje in vedo katero snov se v šoli učijo). Od tu naprej prevzamem jaz. Poučevanje začnem s teorijo, na hitro razložim snov, ki se jo bomo učili in potrebne formule za reševanje nalog. Na začetku razlago nalog vodim jaz, potem pa spodbujam, da učenec razmišlja sam in se potrudi razložiti, kako bo nalogo rešil ter njen potek. Želim, da si učenec sproti zapisuje opombe, ki jih povem, da si jih lahko med samostojnim učenjem na hitro prebere in se spomni, kako smo nalogo reševali. Po potrebi določim tudi domačo nalogo, ki jo potem tudi pregledam. Če učencu zmanjka nalog, mi to lahko vnaprej sporočite, da dodatne prinesem jaz.

Izredno spoštujem starše, ki se zavedejo, da njihovi otroci potrebujejo pomoč in temu primerno ukrepajo ter dijake in študente, ki se trudijo za svoj uspeh. Takšnega odnosa sem vedno vesela, zato upam, da se vidimo!!

Inštruiram predmete: matematika.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Nazadnje posodobljeno: 25.2.2020 15:40

"Vse pohvale po prvem srecanju "
12.2. 2020
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Mi lahko rečemo samo sedi 5 Kakšno oceno si zaslužite je povedal nasmeh na obrazu nasega Matica."
22.1. 2020
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Hitri kontakt - Pia

X


pia.k@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: