navigacija inštrukcije

[Neaktiven] Inštruktor Jure

inštruktor Jure
opravljene ure

50 ur

5+ učencev

zvezdica

1 referenca

profilka

Študent ang. in nem.

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (10 km)

starost inštruktorja

Star 25 let

go inštruktor

Do: 27.09.2019

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Filozofska fakulteta

Inštruktor angleščine in nemščine

Živjo, sem Jure in trenutno zaključujem magistrski študij angleščine in nemščine na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Že v začetnih letih študija sem se ukvarjal z inštruiranjem angleščine in nemščine, s časom pa ugotovil, da me to poslanstvo neizmerno veseli. To je tudi razlog za pedagoško smer magistrskega študija, ki mi je poleg številnih novih spoznanj omogočil tudi izkušnje s poučevanjem tako srednješolskih kot osnovnošolskih razredov. Delal sem že z osebami, ki so za jezik naravni talent in so tega želeli samo še dodatno izpilit ter tudi s takšnimi, ki jim jeziki povzročajo nekaj težav in so (kot vsi za določene stvari) potrebovali le malce pomoči pri osvojitvi znanja.

Menim, da je za uspešno poučevanje pomembna prilagodljivost učitelja, ki mora za vsakega individualnega učenca/učenko poiskati pravilen pristop in metodo poučevanja (teh je pa seveda na tisoče in tisoče). Vsak se je sposoben naučiti tujega jezika, potrebna je le volja, delo in pravi učitelj.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: angleščina, nemščina.

Za podjetje:
14 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 150 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 280 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Jure je preprost in prijazen. Sin je z njegovimi inštrukcijami bil zelo zadovoljen. Razlage poda na enostaven in razumljiv način, s seboj je imel tudi že pripravljene vaje, ki sta jih tekom inštrukcij rešila, tako, da ga vsekakor priporočam."
10.9. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
nemščina

Razvrsti po: