navigacija inštrukcije

Inštruktor Andraž

inštruktor Andraž
opravljene ure

50 ur

5+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Študent kem. inženirstva

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (20 km)

starost inštruktorja

Star 22 let

go inštruktor

Od: 28.7.2019

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiv 58%

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za kemijo .

Inštruktor Andraž

Trenutno zaključujem 3. letnik dodiplomskega programa Kemijsko inženirstvo na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo (Univerza v Ljubljani) in mi do zaključka študija manjka še diplomsko delo, ki ga trenutno opravljam v sodelovanju s fakulteto in znanim slovenskim farmacevtskim podjetjem, kjer opravljam eksperimentalno delo. 

Poleg dela v laboratoriju pa rad tudi učim in imam s tem povezane izkušnje iz srednje šole in fakultete. Moj pristop na eni strani temelji na jasnem in enostavnem podajanju znanja, ki je podprto s primeri in hkrati s slikovnim materialom oz. skicami, če je to potrebno. Po drugi strani pa je moj cilj tudi na zabaven način vzbuditi zanimanje za kemijo oz. jo približati na drugačen način, kar lahko olajša nadaljnje učenje - navsezadnje je kemija prisotna vsak dan povsod okrog nas in tako zanimivih dejstev, spojin in uporabnosti pač nikoli ne zmanjka!

Prosil bi le, da pred inštukcijami sporočite pri katerih vsebinah potrebujete pomoč, da bo čas inštrukcije čim bolj izkoriščen.

Inštruiram predmete: kemija.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Podrobno razloži snov in z veseljem ponovi razlago oziroma jo prilagodi (razloži na način, da snov razumeš) v primeru, ko zadeva ni razumljena. "
21.8. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Prijazen, dobra razlaga"
13.8. 2019
ocenaocenaocenaocena
kemija

Hitri kontakt - Andraž

X


andraz.k@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: