navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Ana

inštruktor Ana
opravljene ure

50 ur

5+ učencev

zvezdica

1 referenca

profilka

Študentka fizike

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (20 km)

go inštruktor

Do: 28.06.2019

inštrukcije v angleščini

English speaking

Sem študentka fizike na Univerzi v St Andrewsu, kjer sem letos končala prvi letnik. Poleg fizike sem imela tudi predmete matematika in programiranje. Že v času srednje šole sem prostovoljno inštruirala naravoslovne predmete in angleščino, in s tem pridobila izkušnje v delu z učenci in dijaki.

Predvsem pri naravoslovnih predmetih je pomembno razumevanje osnovnih konceptov, ki so gradniki vsega znanja na področju, zato moj način dela obsega identifikacijo težavnih področij, delo na razumevanju teh, in nato utrjevanje znanja z nalogami. Inštruiram tudi angleščino, ki sem jo imela na višjem nivoju v gimnaziji, in s študijem v Veliki Britaniji se je moje znanje jezika še dodatno izboljšalo. V pristopih k inštruiranju sem fleksibilna in se trudim prilagoditi vsaki osebi posebej, saj imamo vsi različne načine razumevanja in različno stopnjo znanja.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: angleščina, fizika, matematika.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Zelo dobro razloži snov. Smo super zadovoljni"
12.6. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Razvrsti po: