navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Lea

inštruktor Lea
opravljene ure

60 ur

20+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Študentka jezikov

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

go inštruktor

Do: 20.01.2020

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Filozofska fakulteta

Pozdravljeni.

Sem Lea, študentka anglistike in germanistike na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, predvsem pa ljubiteljica jezikoslovja in vsega, kar spada zraven. Svoje znanje z največjim veseljem predajam naprej pomoči potrebnim in znanja željnim.

Z inštruiranjem se ukvarjam že od gimnazije. Prvo uro inštrukcij oz. nekaj minut le-te namenim spoznavanju učenca oziroma učenke, njegovih/njenih prednosti in slabosti ter učnih strategij. Pri učencih, ki imajo težave z izražanjem, dajem poudarek na konverzaciji in besedišču. Za tiste, ki jim največje prepreke predstavlja slovnica, se inštruiranja lotim s pomočjo nalog. Prepričana sem, da bomo skupaj premagali vse ovire!  

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: angleščina, nemščina, slovenščina.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Nazadnje posodobljeno: 13.1.2020 9:59

"Lea je dala vse od sebe, da bi mi pomagala. Ugovor je napisala v najkrajsem moznem casu in res se je potrudila, napisala je vse kot sva se zmenili, upostevala vse moje zelje in razresila dileme. Vesela sem, da sem se odlocila za pomoc instruktorja, saj ni le pomagala s pregledom, kot bi milahko pomagali starsi, temvecje pokazala tudi potrebno odlicno znanje iz obeh predmetov. Predvsem pa se ji iskreno zahvaljujem, da mi je priskocilana pomoc kljub temu, da naceloma ni imela casa, saj bi drugače ostala brezinstruktorja. Skatka popolnoma se je bila pripravljena prilagoditi in to zelo cenim. Dijaki smo v tem casu mature in vpogledov precej napeti in zivcni, vsaj nekateri... In zelo pride prav nasmejana, optimistična oseba, ki te poslusa, te spodbudi in hkrati malo pomiri, kar vsekakor je Lea.
Najlepsa hvala za pomoc!
Vas nedvomno priporocim naprej :)"
19.7. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
angleščina
"Lea je hitro odzivna, zanesljiva in visoko kompetentna. Moja izkušnja je izjemno pozitivna. "
28.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina

Razvrsti po: