navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Anita

inštruktor Anita
opravljene ure

50 ur

5+ učencev

zvezdica

1 referenca

profilka

Študentka jezikov

inštrukcije na domu

Pridem na dom (15 km)

starost inštruktorja

Stara 24 let

go inštruktor

Do: 01.08.2019

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Filozofska fakulteta

Ime mi je Anita in sem diplomirana italijanistka in nemcistka, trenutno pa sem vpisana v drugi letnik magisterija nemškega in italijanskega jezika.

Z inštruiranjem sem se začela ukvarjati prostovoljno že v gimnaziji, nato pa z inštrukcijami in zasebnim poučevanjem nadaljevala tudi na faksu. Obožujem tuje jezike in delo z njimi mi je v veselje. V času študija sem dva semestra preživela v Italiji (Bologna, Benetke), kjer sem se udeležila še dodatnih tečajev italijanščine. 

Pri inštruiranju najprej preverim, kje se pojavljajo težave in snov razložim na enostaven način, ki jo potem skupaj utrjujemo s pomočjo slovničnih vaj, branja tekstov, komuniciranja in pisanja. Način poučevanja prilagodim vsakemu posamezniku, da je razumevanje čim hitrejše. Utrjevanje in ponavljanje snovi je pri jezikih zelo pomembno, zato dajem domače naloge, ki jih naslednjič skupaj pregledamo in se pogovorimo o morebitnih izzivih.

Prosila bi, da mi predhodno okvirno sporočite za katero snov gre.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: italijanščina, nemščina.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"instruktorica me je lepo učila"
20.5. 2019
ocenaocenaocenaocena
nemščina

Razvrsti po: