navigacija inštrukcije

Inštruktorica Samantha

inštruktor Samantha
opravljene ure

170 ur

20+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Študentka FFA

inštrukcije na domu

Pridem na dom (5 km)

starost inštruktorja

Stara 25 let

go inštruktor

Od: 8.4.2019

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiva 66%

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za farmaci.

Inštruktorica matematike

Sem študentka laboratorijske biomedicine na Fakulteti za farmacijo, iz te študijske smeri pa sem prav tako diplomirala. Največ izkušenj s poučevanjem naravoslovnih predmetov sem pridobila skozi gimnazijska leta, ko sem sošolcem in prijateljem z veseljem priskočila na pomoč in jim razložila snov ter pomagala pri pripravah na teste in maturo.

Matematika in kemija veliko učencem predstavljata trd oreh, katerega pa se le s težavo lotijo razbiti.  Snov bom na primerih razložila na kar se da enostaven in razumljiv način in pri vsakem učencu poskušala poiskati način reševanja nalog, ki mu najbolj ustreza. Moj cilj je pokazati, da z nekaj vaje tudi ta dva predmeta nista tako težka in motivirati učenca, da se z veseljem loti reševanja matematičnih in kemijski nalog.

Za lažji začetek vas prosim, da mi pred samimi inštrukcijami posredujete naloge oz. snov, ki vam dela največ preglavic, da se lahko tudi sama učinkovito pripravim za vsakega posameznika posebej.  Zaželeno je tudi, da imate na instrukcijah pri sebi delovne zvezke, učbenike, teste preverjanje znanja.  Pripravila vam bom kratek povzetek snovi in domače naloge, da boste lahko pridobljeno znanje doma tudi utrdili.

Inštruiram predmete: kemija, matematika.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Zelo zanesljiva, super razlaga vse naj"
15.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija

Hitri kontakt - Samantha

X


samantha@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: