navigacija inštrukcije

Inštruktor Rok

inštruktor Rok
opravljene ure

50 ur

10+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Kemik

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (10 km)

starost inštruktorja

Star 22 let

go inštruktor

Od: 3.4.2019

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiv 66%

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za kemijo .

Inštruktor matematike in kemije

Sem študent kemijskega inženirstva na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo. Med tednom se nahajam v Ljubljani, čez vikende pa se vozim v domačo Belo krajino. Rad priskočim na pomoč ostalim, tako da imam z inštruiranjem kar nekaj izkušenj. Svojo pomoč sem ponujal že sošolcem v gimnaziji, sedaj pa to počnem tudi med študijem na fakulteti.

Pred inštrukcijami se pripravim na učno snov, ki jo bomo z učencem obravnavali. Pri inštruiranju se prilagodim učencu glede na njegovo predznanje. Moj cilj je podati čim bolj enostavno razlago snovi, nejasno snov pa poskušam razložiti s pomočjo nazornih primerov. Med reševanjem nalog rad postavim podvprašanja, da vidim, če učenec snov razume, saj le z razumevanjem pridobimo potrebno znanje. Sem potrpežljiv in bom snov razložil večkrat, saj želim, da učenec odnese čim več znanja in se ne uči "na pamet". Trudim se, da ure niso dolgočasne in da snov, ki jo razlagam, podam na čim bolj zanimiv način.

Inštruiram predmete: kemija, matematika.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"kot vedno odličen!"
5.11. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"odličen, preporočam"
11.6. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija

Hitri kontakt - Rok

X


p.rok@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: