navigacija inštrukcije

[Neaktiven] Inštruktor Anže

inštruktor Anže
opravljene ure

50 ur

5+ učencev

profilka

Študent fizike

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (10 km)

starost inštruktorja

Star 21 let

go inštruktor

Do: 04.06.2019

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za matemat.

Sem študent drugega letnika Fakultete za matematiko in fiziko smer fizika. Skozi vsa leta (osnovnošolskega in srednješolskega) šolanja sem bil odličen v fiziki in matematiki. Čeprav sem (se izobražujem, da postanem) fizik, je pomemben del tega tudi dobro poznavanje matematike.

Z inštruiranjem imam nekaj izkušenj. Želim si in si prizadevam, da bi učenec dobro razumel snov, katera mu dela probleme.

Problematično snov razločim na več načinov, katere razlago nato podkrepim še z nekaj primeri in nalogami. Naloge izbiram take, da so čimbolj raznolike in različnih težavnostnih stopenj. Lahko pa pomagam tudi pri nalogah, pri katerih ste naleteli na problem in jih ne uspete rešiti.

Pomagate mi lahko tako, da mi pred inštrukcijami posredujete temo, katera vam dela problem, da se lahko v miru in dobro pripravim.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: fizika, matematika.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Razvrsti po: