navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Julija

inštruktor Julija
opravljene ure

70 ur

10+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Študentka fin. matematike

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (12 km)

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Stara 23 let

go inštruktor

Do: 17.05.2019

Inštruktorica Julija

Sem zadnji letnik matematike v ekonomiji in financah na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije.

Sem potrpežjiva oseba, ki želi svoje znanje matematike prenesti na druge na čim enostavnejši način. Matematiko želim predstaviti kot predmet, katerega se ni treba bati, ampak le dobro razumeti in pridobljeno znanje dobro utrditi.

Na začetku razložim teoretično ozadje snovi, ki ga nato podprem s praktičnimi nalogami. Dolžino in kompleksnost razlage ter reševanja nalog probam prilagoditi glede na učenčevo znanje. Med utrjevanjem znanja poizkusim tudi opozoriti na čim več trikov in pogostih napak. Na koncu ure učenec tudi zadrži kratek teoretični izpisek pravil za obravnavano snov. V kolikor učenec želi, mu naknadno pošljem tudi vaje za utrjevanje znanja.

Želela bi, da mi pred inštrukcijami sporočite, katera snov vam dela težave, da se na to le čim bolje pripravim ter pridobim čim širši nabor nalog. Z veseljem se pripeljem tudi k vam, lahko pa se slišimo tudi preko Skypa.

Na urah bom probala poskrbeti za sproščeno vzdušje in za lažje razumevanje matematike!

 

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: matematika.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Julija pride na inštrukcije vedno pripravljena. Prinese dodatno gradivo, formule, izpiske... Njena razlaga je zelo sistematična, razumljiva, vmes pa se tudi pošali, veš da jo vedno lahko ponovno vprašaš, če ti kaj ni jasno. Včasih, ko sinu razlaga, malo prisluhnem in ker sem iz pedagoškega poklica še toliko bolj objektivno podajam oceno. Sinove ocene pri matematiki (gimnazija) pa...nobenih problemov več. Juliji, čista desetka."
12.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Odlično razloži snov!!! "
13.4. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Razvrsti po: