navigacija inštrukcije

Inštruktorica Anja

inštruktor Anja
opravljene ure

50 ur

5+ učencev

profilka

Študent matematike

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (10 km)

go inštruktor

Od: 13.3.2019

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiva 61%

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za matemat.

Sem študentka matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani. Osnovno šolo sem končala v Škofji Loki, šolanje pa nadaljevala na Gimnaziji Franceta Prešerna v Kranju.

Sama imam zelo rada matematiko, še rajši pa širim svoje znanje in veselje do matematike delim z ostalimi. Z inštruiranjem imam že veliko izkušenj saj sem že v osnovni in srednji šoli veliko pomagala sošolcem in prijateljem. Sem potrpežljiva in snov po potrebi večkrat razložim tako da na koncu vsak snov dobro razume. Menim, da matematika lahko postane vsakemu zabavna, ko jo enkrat dobro razume.

Pred začetkom inštrukcij želim pridobiti informacije o snovi, ki jo želite predelati, da se lahko tudi sama pripravim. S seboj morate prinesti učno gradivo, katero uporabljate pri pouku. Po koncu inštrukcij dobite tudi domačo nalogo katera se pregleda pri naslednji uri, da preverim vaše znanje.

Inštruiram predmete: matematika.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Hitri kontakt - Anja

X


anja.k@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: