navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Anja

inštruktor Anja
opravljene ure

120 ur

20+ učencev

zvezdica

3 reference

profilka

Študent matematike

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (10 km)

go inštruktor

Do: 07.06.2019

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za matemat.

Sem študentka matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani. Osnovno šolo sem končala v Škofji Loki, šolanje pa nadaljevala na Gimnaziji Franceta Prešerna v Kranju.

Sama imam zelo rada matematiko, še rajši pa širim svoje znanje in veselje do matematike delim z ostalimi. Z inštruiranjem imam že veliko izkušenj saj sem že v osnovni in srednji šoli veliko pomagala sošolcem in prijateljem. Sem potrpežljiva in snov po potrebi večkrat razložim tako da na koncu vsak snov dobro razume. Menim, da matematika lahko postane vsakemu zabavna, ko jo enkrat dobro razume.

Pred začetkom inštrukcij želim pridobiti informacije o snovi, ki jo želite predelati, da se lahko tudi sama pripravim. S seboj morate prinesti učno gradivo, katero uporabljate pri pouku. Po koncu inštrukcij dobite tudi domačo nalogo katera se pregleda pri naslednji uri, da preverim vaše znanje.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: matematika.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"vredu instruktorica"
6.6. 2019
ocenaocenaocenaocena
matematika
"Prijazna in vedno nasmejana gospodična Anja,si absolutno zasluži 5 zvezdic. Iz srca smo ji hvaležni,da je v redovalnici lep rezultat. Toplo jo priporočam tudi ostalim. Lp"
15.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"zelo zadovoljni"
27.3. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Razvrsti po: