navigacija inštrukcije

[Neaktiven] Inštruktor Dejan

inštruktor Dejan
opravljene ure

160 ur

45+ učencev

zvezdica

3 reference

profilka

Inštruktor Dejan

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Star 43 let

go inštruktor

Do: 02.09.2019

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Ekonomska fakulteta

"Inštruktor iz Ljubljane."

Sem inštruktor Dejan in se že 25 let ukvarjam s poučevanjem. Nenehno se razvijam in iščem nove metode in postopke, da bi le čim bolj približal matematične predmete (matematika, fizika, statistika, mikroekonomija, poslovne finance, računovodstvo, ...) svojim strankam. Matematika ni nič drugega, kot nekakšna igrica. Kot lego kocke, ki jih sestavljaš, da dobiš končni rezultat. Zelo pomembno je to, da ne zahtevam nobenega predznanja. Z ustrezno izbiro in kombinacijo različnih načinov poučevanja, pripeljem posameznika iz znanja »nič« do znanja »vse«, kar potrebuje za uspešno opravljanje preizkušnje. Vsi, ki so že kadarkoli sodelovali z mano vedo, da poučujem strastno in s celotnim srcem. Z močno energijo znam pritegnit pozornost in na zabaven in sistematičen način podati potrebno znanje. Poleg jasnih in izvirnih postopkov reševanja je pomembno tudi to, da se poslužujem sodobne tehnologije. To še dodatno pripomore h kvaliteti inštrukcij in uspešnosti mojih strank (možnost snemanja inštrukcij in vpogled v posnetke kadarkoli in kjerkoli).

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: ekonomija, fizika, matematika, računovodstvo, statistika.

Za podjetje:
15 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 160 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 300 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Odlicno razlaga snov, ki sem jo takoj razumela, je prijazen in ima dodatne razlage tudi na video."
26.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
računovodstvo
"Meni ima kar dobro razlago ! Kar se tice tistga kar sem rabila me je dobro naucil. Se posebaj mi je zanimiv njegov sistem ki je drugacen od drugih instruktorjev . Same pohvale"
26.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Vrhunsko"
24.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
fizika

Razvrsti po: