navigacija inštrukcije

Inštruktor Dejan

inštruktor Dejan
opravljene ure

50 ur

5+ učencev

profilka

Inštruktor Dejan

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Star 43 let

go inštruktor

Od: 26.2.2019

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiv 94%

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Ekonomska fakulteta

"Inštruktor iz okolice Domžal."

Sem inštruktor Dejan in se že 25 let ukvarjam s poučevanjem. Nenehno se razvijam in iščem nove metode in postopke, da bi le čim bolj približal matematične predmete (matematika, fizika, statistika, mikroekonomija, poslovne finance, računovodstvo, ...) svojim strankam. Matematika ni nič drugega, kot nekakšna igrica. Kot lego kocke, ki jih sestavljaš, da dobiš končni rezultat. Zelo pomembno je to, da ne zahtevam nobenega predznanja. Z ustrezno izbiro in kombinacijo različnih načinov poučevanja, pripeljem posameznika iz znanja »nič« do znanja »vse«, kar potrebuje za uspešno opravljanje preizkušnje. Vsi, ki so že kadarkoli sodelovali z mano vedo, da poučujem strastno in s celotnim srcem. Z močno energijo znam pritegnit pozornost in na zabaven in sistematičen način podati potrebno znanje. Poleg jasnih in izvirnih postopkov reševanja je pomembno tudi to, da se poslužujem sodobne tehnologije. To še dodatno pripomore h kvaliteti inštrukcij in uspešnosti mojih strank (možnost snemanja inštrukcij in vpogled v posnetke kadarkoli in kjerkoli).

Kratka video predstavitev: https://vimeo.com/240269181

Lep pozdrav!

Inštruiram predmete: ekonomija, fizika, matematika, računovodstvo, statistika.

Za podjetje:
15 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 160 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 300 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Hitri kontakt - Dejan

X


i.dejan@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: