navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Tina

inštruktor Tina
opravljene ure

90 ur

20+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Študentka anglistike

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

starost inštruktorja

Stara 24 let

go inštruktor

Do: 12.09.2019

inštrukcije v angleščini

English speaking

Odzivnost: <3h.

Sem univerzitetna diplomirana anglistka in literarna komparativistka Filozofske fakultete v Ljubljani. Trenutno obiskujem prvi letnik magistrskega študija. Angleščino sem vzljubila že v otroških letih in ostala v tesnem stiku z njo do danes. Kot gimnazijka sem svoje znanje omenjenega jezika izpopolnila na tečaju Embassy CES v Londonu, v času študija pa sem se udeležila študijske izmenjave na univerzi Queen's University v Belfastu.

Z individualnimi inštrukcijami imam precej izkušenj, tako s poučevanjem najmlajših kot tudi starejših. Snov se učencem trudim približati na razumljiv, zanimiv in sproščen način. Zelo pomembna se mi zdi konverzacija, saj je ta ključnega pomena pri učenju kateregakoli tujega jezika. Zato razvijanju komunikacijskih sposobnosti na svojih urah posvečam veliko pozornosti. Pred prvim srečanjem učence prosim, naj me seznanijo s tematikami in gradivi, ki jih obravnavajo pri pouku angleščine in izpostavijo področja, ki jim povzročajo največ težav. Na ta način lahko potek dela najbolje prilagodim željam in potrebam posameznika.  

Trudim se, da učenje angleščine učencem ne bi predstavljalo mučne obveznosti, temveč da bi tudi sami vzljubili ta jezik, ki je meni tako blizu.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: angleščina.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Nazadnje posodobljeno: 9.9.2019 10:01

"Odlična"
25.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
angleščina
"Odlična in prijazna oseba. Ocena 5+"
14.3. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
angleščina

Razvrsti po: