navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Karmen

inštruktor Karmen
opravljene ure

60 ur

20+ učencev

profilka

Študentka matematike

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (10 km)

go inštruktor

Do: 03.06.2019

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za matemat.

"Inštruktorica matematike."

Sem študentka pedagoške matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko. Za ta študij sem se odločila, saj sem vedno želela matematiko približati učencem na zanimiv način, ter jim pokazati, da vseeno ni tako zelo težka. Ker pa smo si vsi različni, potrebuje vsak drugačen način, da osvoji potrebno znanje. Moj cilj je, da se osredotočim na vsakega učenca posebej, ter da skupaj poiščeva najboljši pristop za delo in najdeva motivacijo za učenje.

Pri učenju matematike pomagam že kar nekaj časa. Že v osnovni šoli sem pomagala sošolcem ter mlajšim učencem. Tudi v srednji šoli sem veliko svojega prostega časa namenila poučevanju drugih. 

Edina moja želja je, da mi vnaprej sporočite snov, ki vam dela težave, da se lahko tudi jaz temeljito pripravim na uro. Na inštrukcije sabo prinesite zvezke, delovne zvezke, učbenike, stare kontorlne naloge,... ter seveda kakšen zvezek za dodatne naloge. Na koncu vsake ure pa boste dobili nekaj domače naloge, da lahko tudi jaz (in seveda tudi učenci) preverim pridobljeno znanje.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: matematika.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Razvrsti po: