navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Marina

inštruktor Marina
opravljene ure

50 ur

5+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Inštruktorica angleščine

starost inštruktorja

Stara 21 let

go inštruktor

Do: 28.06.2019

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Filozofska fakulteta

"Inštruktorica angleščine."

Sem študentka angleščine in filozofije na Filozofski fakulteti v Mariboru. Angleščina je velik del mojega življenja že od vrtca, ko sm pričela s tečaji angleščine, ki pa so se nadaljevali vse dokler nisem začela s formalno izobrazbo v osnovni šoli. Ob koncu šolanja na srednji šoli sem pridobila B2 nivo znanja (višjo raven splošne mature sem opravila z odličnim uspehom) s končano fakulteto pa bo nivo znanja še višji.

Ker mi je angleščina tako pri srcu, želim svoje znanje deliti z drugimi in na zabaven, enostaven in sproščen način pregnati strah pred učenjem tujega jezika. Angleščina je namreč jezik, ki nas obkroža vsak dan, pa če ga srečujemo v šoli, na socialnih omrežjih ali na televiziji, in ga zato vsi veliko bolje obvladamo, kot si marsikdaj mislimo.

Pri inštrukcijah predvsem spodbujam govorjenje, saj se s komunikacijo (tudi če ni najboljša - vsi moramo začeti nekje!) najhitreje naučimo, kako jezik deluje. Ker pa vem, da je vsak človek drugačen, mi je tudi pomembno, da prilagodim inštrukcije na posameznika, saj se vsak uči drugače in le tako lahko dosežemo izboljšanje znanja. 

 

 

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: angleščina.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Super!"
17.1. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
angleščina
"Navdušena sem! Marina je zelo prijazna, dobro pripravljena inštruktorica z veliko znanja."
4.12. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
angleščina

Razvrsti po: