navigacija inštrukcije

Inštruktorica Katarina

inštruktor Katarina
opravljene ure

180 ur

30+ učencev

zvezdica

1 referenca

profilka

Študentka matematike

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Stara 23 let

go inštruktor

Od: 12.8.2018

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiva 58%

inštrukcije v angleščini

English speaking

"Inštruktorica matematike iz Maribora."

Sem diplomirana matematičarka in trenutno študentka matematike magistrskega programa na Fakulteti za naravoslovje in matematiko. Obiskovala sem III. gimnazijo Maribor, kjer sem bila vsa leta odličnjakinja, na dodiplomskem študiju pa sem v vseh letnikih imela povprečno oceno nad 9.0 in bila sem uvrščena med najboljših 5% v svoji generaciji. Zmeraj sem bila odprta za vprašanja glede matematike, tako na gimnaziji kot na fakulteti. Zadnji dve leti sem večinoma inštruirala študente mlajših generacij naše fakultete v vlogi tutorke, tu pa tam tudi kakšnega srednješolca in osnovnošolca. Problemi vseh treh so zame enake pomembnosti in se jim posvečam z enako pozornostjo.

Prednost inštrukcij je ta, da se lahko posvetim posamezniku. Na začetku se povzame teorija, reši se par lažjih primerov in nato se rešujejo naloge. Če boste prišli na inštrukcije z že vnaprej pripravljenimi vprašanji ali problemi, se bova posvetila le tem ali če želite le rešitve nalog (s postopki) brez razlage, lahko te rešim sama. V nasprotnem primeru bo najina prva ura potekala tako, da ugotoviva kaj povzroča preglavice in jih nato odpraviva s postopno razlago. Razlaga je enostavna in razumljiva, prilagojena vsakemu posamezniku. 

Možne so inštrukcije tudi preko Skypa.

Inštruiram predmete: matematika.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Zelo dobro zna razložiti in če kaj ne razumeš jo lahko vedno še enkrat vprašaš. Je tudi zelo prijazna. "
21.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Hitri kontakt - Katarina

X


katarina.d@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: