navigacija inštrukcije

[Neaktiven] Inštruktor Klemen

inštruktor Klemen
opravljene ure

50 ur

15+ učencev

zvezdica

1 referenca

profilka

Študent elektrotehnike

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

starost inštruktorja

Star 21 let

go inštruktor

Do: 09.05.2019

"Inštruktor matematike in elektrotehnike."

Sem študent drugega letnika univerzitetnega nivoja elektrotehnike na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Pred tem sem obiskoval Vegovo gimnazijo v Ljubljani, kjer sem svoje znanje matematike in elektrotehnike z veseljem deliv s sošolci, pravtako na fakulteti.

Srečanje začnem s poenostavljeno razlago teorije, saj razumevanje teorije je ključnega pomena za nadaljno razmišljanje pri reševanju nalog. Razlago teorije podkrepim z reševanjem tipičnih nalog in nato nadaljujem z reševanjem strukturiranih in zahtevnejših nalog. Če se kjerkoli zatakne z razumevanjem snovi, z veseljem ponovim ali se vrnek k kakšni prejšni tematiki. Med uro delam zapiske in po koncu dam domačo nalogo, lahko tudi pošljem rešene naloge s postopki. Moj namen je ta, da bo učenec sposoben samostojno rešit nalogo in objektivno ovrednotiti rezultat. Tako pri matematiki, predvsem pa pri elektrotehniki moramo približno vedeti kaj pričakovati za rezultat. Pred sodelovanjem mi sporoči katero snov bova obravnala.

 

 

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: elektrotehnika, matematika.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Klemen mi je snov odlicno razlozil, sla sva tudi skozi naloge in definitvno razumem vec kot prej. Priporocam! "
14.2. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Razvrsti po: