navigacija inštrukcije

Inštruktor Aljaž

inštruktor Aljaž
opravljene ure

240 ur

35+ učencev

zvezdica

6 referenc

profilka

Magister/Jezikoslovec

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (10 km)

starost inštruktorja

Star 30 let

go inštruktor

Od: 27.9.2018

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiv 89%

inštrukcije v angleščini

English speaking

"Inštruktor mag. Aljaž."

Diplomiral sem na univerzi za mednarodno pravo v Italiji, iz področja pravnega tolmačenja in prevajanja za italijanski in angleški jezik. Med študijem sem že razmišljal o odprtju lastnega podjetja, kar sem nato tudi storil in tako pričel z delom. Kot samozaposleni podjetnik sem se pričel ukvarjati s prevajanjem vseh vrst besedil v več evropskih jezikov. Na podlagi svoje družboslovne usmerjenosti sem in še vedno delam tudi kot organizator mednarodnih konferenc na temo ekologije ter podjetništva, socialnega podjetništva in mladinskega podjetništva v okviru Evropske unije. Med delom sem se pričel zanimati tudi za pridobitev še magistrskega naziva in sem se tako odločil nadaljevati študij na univerzi za Mednarodne odnose, spet v Italiji. Študij sem tudi uspešno zaključil in tako dosegel želeni naziv, magister diplomacije in mednarodnega prava. Sedaj se še naprej ukvarjam z lastnim podjetjem in sem pri tem tudi zelo vesel.

Seveda pa želim izpostaviti, kot pomembno izkušnjo to, da sem že v času dodiplomskega študija pričel dajati privatne inštrukcije jezika, tako na začetnem kot nadaljevalnem in višjem nivoju. V izjemno zadovoljstvo mi je, ko lahko s svojim znanjem pomagam dosegati visoko zastavljene cilje svojih učencev in to želim početi tudi v prihodnje.

Sprva vedno rad preverim nivo znanja, saj s tem izvem, kako naprej in katere snovi je potrebno natančneje obdelati. Jezik in učenje jezika je izjemna stvar, ki te osebnostno izpopolni in prinese vpogled v čisto drugo dimenzijo, zato pri svojih urah poizkušam podajati snov na zabaven način, z namenom, da se bo čim več prijelo.  Pomembno je, da se pri osvajanju jezika naučimo dobro pisati, brati in govoriti, zato so vaje, ki jih delamo razdeljene na vsa tri področja. Same vaje pa so zelo različne, od branja specifičnih besedil, ki jih potrebujete obdelati v šoli kot tudi taka, ki so vam osebno všeč. Poslušanja in razumevanja govorcev v jeziku, preko kratkih filmov in risank, kot tudi učenje slovnično pravilnega in kreativnega pisanja, preko slovničnih vaj, narekov in spisov.
Z veseljem pridem poučevati na dom, saj je pomembno, da ste pri učenju kar najbolj sproščeni. Tako tudi največ odnesete od same ure učenja, seveda pa se je možno zmeniti tudi kako drugače.

Sem zelo vesela predvsem pa komunikativna in zelo strpna oseba. Z veseljem Vam povem tudi res skrite zanimivost jezika, ki jih morda v šolskih klopeh ne pridobite. Z mano ne bo nerodnih situacij, če se česa ne bo pravilno izgovorilo – to bomo dosegli z vajo.

Prihajam iz prelepega, predvsem pa dvojezično obarvanega mesta Izola zato sem na voljo za poučevanja po celotni Obali.

Inštruiram predmete: italijanščina.

Za podjetje:
14 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 150 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 280 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Nazadnje posodobljeno: 24.2.2020 19:45

"Odličen"
21.12. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
italijanščina
"V enem tednu in pol sem z njegovo pomočjo pridobila znanje na stopnji a2/b1 brez predhodnega predznanja."
6.9. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
italijanščina
"Vse pohvale, prilagodljiv in zelo lepo razlaga. "
27.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
italijanščina
"Zelo strokoven inštruktor, ki na prijeten, prijazen in umirjen način otroku predstavi snov. Zelo priporočam."
27.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
italijanščina
"Zelo dober, "
24.4. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
italijanščina
"Zelo zadovoljni. "
6.2. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
italijanščina

Hitri kontakt - Aljaž

X


aljaz.s@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: