navigacija inštrukcije

Inštruktorica Lara

inštruktor Lara
opravljene ure

550 ur

60+ učencev

zvezdica

9 referenc

profilka

Slovenistka, zgodovinarka

starost inštruktorja

Stara 25 let

go inštruktor

Od: 30.8.2018

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiva 55%

izobrazba inštruktorja

Filozofska fakulteta

"Slovenistka in zgodovinarka."

Sem univerzitetno diplomirana slovenistka in zgodovinarka, trenutno pa sem absolventka magistrskega študija slovenistike in zgodovine na Filozofski fakulteti v Ljubljani. 

Po osnovni šoli nikakor ni kazalo, da bom kdaj profesorica slovenščine in zgodovine, vpisala sem se namreč na Konservatorij za glasbo in balet v Ljubljani, saj sem si želela postati flavtistka. V srednješolskih letih pa je ljubezen do glasbe nadomestila ljubezen do slovenščine in zgodovine. In prav to ljubezen do omenjenih predmetov bi rada prenesla na mlajše! Zavedam se, da mnogim predstavljajo probleme letnice pri zgodovini, odvisniki in tvorjenke pri slovenščini ..., kar velikokrat povzroči sovraštvo do predmeta. S pravilnim pristopom in motiviranostjo pa lahko te težave odpravimo!

Prve izkušnje s poučevanjem slovenščine sem pridobivala doma, ko sem mlajšima bratoma pomagala pri različnih nalogah iz slovnice in pri pisanju esejev. V času študija pa sem v Hiši sadežev družbe v Vipavi, ki deluje v okviru Slovenske filantropije, nudila učno pomoč učencem z učnimi težavami.

Pri poučevanju si prizadevam predvsem za to, da bi učencem podala snov na zanimiv in razumljiv način. Veliko pozornosti namenim razlagi snovi in utrjevanju le-te preko različnih nalog. Na uro se skrbno pripravim, poiščem raznolike naloge in jih tudi pregledam. 

Svoje znanje bi zelo rada delila tudi z vami!

Se že veselim srečanja z vami! :)

Inštruiram predmete: flavta, slovenščina, zgodovina.

Za podjetje:
14 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 150 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 280 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"5 odlična učiteljica svaka čast"
18.12. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina
"Inštrukcije z Laro so bile nazorne, z zelo dobro razlago. Z njeno predstavitvijo sem snov razumela in izboljšala svoje znanje. Pri sami uri sem vaje bolje razumela. Toplo priporočam vsem, ki se pripravljajo na maturo. "
10.9. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina
"Zelo predana inštruktorica. Razloži ti vse na način, da ga razumeš in da ti je učenje zabavno. Vesela sem, da sem jo izbrala za inštruktorico, saj sem z njeno pomočjo naredila popravni izpit. Definitivno priporočam!!"
4.9. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina
"Prijazna in učinkovita. "
17.6. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina
"Zelo lepo predava ter uci."
5.2. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina
"Super razlaga . Lara je prijazna in snov jasno razlozi.Priporočam!!"
7.12. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina
"Ocena 5."
2.12. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
zgodovina
"Hčerka zadovoljna. Priporočamo:)"
18.10. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina
"Sin Vid je že po prvi inštrukciji navdušen!:))"
15.10. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina

Hitri kontakt - Lara

X


lara.r@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: