navigacija inštrukcije

Inštruktorica Mirjam

inštruktor Mirjam
opravljene ure

50 ur

15+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Diplomirana biologinja

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (15 km)

starost inštruktorja

Stara 25 let

go inštruktor

Od: 11.7.2018

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiva 35%

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za farmaci.

"Inštruktorica kemije in biologije."

Sem študentka magistrskega študijskega programa Laboratorijska biomedicina na Fakulteti za farmacijo, pred tem pa sem na Biotehniški fakulteti diplomirala iz biologije. Svoje prve izkušnje z inštruiranjem sem pridobila že v osnovni in srednji šoli, ko sem z veseljem priskočila na pomoč pri učenju prijateljem in sošolcem.

Od nekdaj sem bila navdušenka nad naravoslovjem, zato sem se tekom šolanja udeleževala številnih tekmovanj iz znanj. Odlično podlago znanja kemije sem pridobila med uspešnim opravljanjem mature iz kemije, ki pa sem jo vsa leta študija pri različnih predmetih brez težav nadgrajevala.

Snov vedno poskusim razložiti na primerih. Za težje razumljive snovi se potrudim najti analogije, ki bi bile učencu lahko blizu in tako povečale verjetnost tako za razumevanje snovi, kot tudi za uspešnejše pomnjenje na daljši rok. Zaradi lažje organizacije dela bi lepo prosila, če mi pred uro inštrukcij sporočite, točno katera snov vam predstavlja težave.

Inštruiram predmete: biologija, kemija.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"5"
23.4. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Neli je bila zelo zadovoljna, kar pomeni,da g.Mirjam super! Zadovoljni vsi! lp"
14.4. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija

Hitri kontakt - Mirjam

X


mirjam@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: