navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Anja

inštruktor Anja
opravljene ure

50 ur

15+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Inštruktorica matematike

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (5 km)

starost inštruktorja

Stara 23 let

go inštruktor

Do: 13.02.2019

"Inštruktorica matematike."

Sem študentka 1. letnika magistrskega programa pedagoške matematike na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v Mariboru. Vsa štiri srednješolska leta sem zaključila z odličnim uspehom, prav tako pa sem maturo opravila kot "zlata maturantka". Matematika je postal moj najljubši predmet prav v srednješolskih letih, za kar me je navdušila odlična profesorica in mi s svojim načinom dela vlila volje za reševanje različnih problemov. Navdušenje nad matematiko, kot sem ga doživela sama, skušam prenesti tudi na mlajše, saj menim, da je s preprosto razlago in vztrajnim vadenjem možno doseči odlične rezultate. Po naravi sem komunikativna, vztrajna, odgovorna in prijazna oseba. Ker gre za študij pedagoške matematike, sem seznanjena z različnimi načini dela in metodami, ki so primerni za poučevanje matematike na različnih ravneh, prav tako pa tehnike poučevanja hitro prilagodim vašim potrebam. 

Pri poučevanju uživam in se veselim dela z vami.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: matematika.

Za podjetje:
12 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 110 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 200 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Super inštruktorica, snov je razložila na zelo jasen in preprost način, brez nepotrebnega izgubljanja časa. Priporočam! "
5.12. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Hvala Anja! Hitro sva uskladili termin in moj sin je bil z razlago zelo zadovoljen. V kolikor bo potreboval pomoč še pri drugih temah, te zagotovo kontaktiram. "
25.10. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Razvrsti po: