navigacija inštrukcije

[Neaktiven] Inštruktor Matija

inštruktor Matija
opravljene ure

150 ur

30+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Študent FMF

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (15 km)

starost inštruktorja

Star 22 let

go inštruktor

Do: 28.06.2019

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za matemat.

Inštruktor matematike

Matematika mi je od nekdaj šla dobro od rok in sem jo vedno z veseljem razlagal; sprva samo prijateljem in sošolcem v gimnaziji, zdaj pa vsakemu, ki ga stvar zanima ali želi pomoč. Prav tako bi rad čimvečim približal matematiko, da vidijo, da to le ni tak "bavbav", če poznaš prave prijeme. Pri razlagi sem prijazen in potrpežljiv, saj vem, da mnogim dela ta predmet preglavice.

Po najboljših močeh poskušam predati ne samo učno snov, ampak tudi način razmišljanja, ki olajša učenje v prihodnosti. Predvsem se rad izogibam receptom za posamezne tipe nalog in raje spodbujam kratek razmislek pri posameznem problemu. Na ta način ostane zelo malo nalog, ki bi lahko presenetile učenca. V splošnem najprej skupaj ugotovimo, kje je zadnja stabilna točka v znanju, in od tam gradimo naprej. Pri posameznem poglavju najprej povzamem teorijo, nato preidem na konkretne vaje, kjer sproti preverjam, ali se stvar razume ali ne. Najlepše pa mi je, ko vidim napredek pri učencu in se na koncu skupaj veselimo izboljšanega znanja.

Končal sem srednjo šolo kot zlati maturant Gimnazije Vič, trenutno pa sem študent splošne matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: matematika.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"temeljita in selo dobra razlaga. Zelo zadovoljna!"
27.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Zelo prijazan in pridno odela pa najbolj pomenbno da svoje znanje prenese na otroka pohvala"
19.2. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Razvrsti po: