navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Eva

inštruktor Eva
opravljene ure

180 ur

50+ učencev

zvezdica

4 referenc

profilka

Inštruktorica matematike in fizike.

inštrukcije na domu

Pridem na dom (3 km)

starost inštruktorja

Stara 26 let

go inštruktor

Do: 30.05.2019

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za matemat.

"Inštruktorica matematike in fizike."

Sem študentka magistrskega programa jedrska tehnika na Fakulteti za matematiko in fiziko, diplomirala pa sem na Pedagoški fakulteti na smeri dvopredmetni učitelj matematike in fizike. Že od nekdaj rada z veseljem poučujem, najprej so bili učenci moji sorodniki, nato pa kmalu tudi ostali. Moj način dela je, da na preprost način in z dodatnimi primeri predstavim obravnavano snov. Želim, da učenec dela čimbolj samostojno, jaz pa mu pri tem le pomagam, saj se tako najbolje nauči. V veliko zadovoljstvo mi je, ko učenec razume snov, spremeni svoje slabo mnenje o predmetu in se nato z veseljem uči naprej. Svoje delo rada prilagodim vsakemu posamezniku posebej. Želela bi, da na inštrukcije učenec prinese svoj zvezek, učbenike in ostalo gradivo, lahko tudi sestavim dodatne naloge. Veselim se našega sodelovanja in upam, da bomo skupaj dosegli odlične rezultate.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: fizika, matematika.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Eva je prizadevna in skrbna inštruktorica. Hčerki, gimnazijki, je znala razumljivo razložiti tudi težjo snov in jo še dodatno motivirati za učenje. Z lepo besedo zna dijaku tudi dati samozavest, da bo zmogel uspešno pisati test, ko razume še zadnje nerazumljive matematične "probleme". Priporočam!"
18.12. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Dobro pozna predmet, zna lepo razložiti snov in ti je res pripravljena pomagati."
17.12. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Hcerka zelo zadovoljna"
17.5. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
fizika
"Inštrukcije so bile kvalitetne in razumljive."
10.4. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
fizika

Razvrsti po: