navigacija inštrukcije

[Neaktiven] Inštruktor Tomaž

inštruktor Tomaž
opravljene ure

190 ur

35+ učencev

zvezdica

6 referenc

profilka

Inštruktor naravoslovnih predmetov

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

starost inštruktorja

Star 24 let

go inštruktor

Do: 15.04.2019

"Inštruktor naravoslovnih predmetov in nemščine."

Podiplomski študent na fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, smer kemija. Sem redni študent in vestno opravljam vse dolžnosti. Poleg naravoslovja mi ležijo tudi tuji jeziki, predvsem nemščina, na področju katere sem prejel številna priznanja in opravil diplomo (DSD). Dovolj o meni. Tukaj sem, da priskočim na pomoč Vam. Inštruiral sem že v srednji šoli, kjer sem prebival v dijaškem domu in poskrbel, da so bile ocene kolegov dobre in volja staršev boljša. Najraje razlagam naravoslovne predmete. Umetnost je v tem, da se učencu/učenki prilagodi razlaga. Pogosto je razlog neznanja napačno podajanje informacij. Ljudje smo si različni in zato je potrebno podajanje informacij prilagoditi in pri tem želim pomagati. Naprošam Vas, da mi pred sodelovanje sporočite katere snovi je potrebno predelati, da se lahko optimalno pripravim.

Izvajam vpoglede v maturo. Več informacij: vpogled v maturitetne pole

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: fizika, kemija, matematika, nemščina.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Dobro prilagodi način razlage"
2.6. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Zelo prilagodljiv, zanesljiv, sin pravi, da dobro, zanimivo in pestro razloži snov. Samo pohvale!"
1.6. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Tomaz je res najbolsi instruktor! snov razlozi na zelo jasen nacin ki je prilagojen posamezniku. Hkrati pa je zelo zabaven in uci z veseljem ga priporocam... "
1.6. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"odlična razlaga snovi, zelo potrpežljiv, prijazen, prijeten"
19.4. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
fizika
"Tomaž izvrstno podaja snov in zna motivirati ucenca. Sinu je v nekaj urah obrazlozil snov, ki so jo v soli jemali nekaj mesecev. Sin je tudi dobil veselje do fizike in se znebil predsodkov o nezmoznostih razumevanja snovi."
10.4. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
fizika
"Je bil točen. Med razlago snovi se je zelo hitro navadil načina, ki mi ustreza. Primere je nazorno razlozil, ce nisem razumela je uspesno prikazal se na druge nacine."
29.3. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
fizika

Razvrsti po: