navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Lina

inštruktor Lina
opravljene ure

170 ur

30+ učencev

profilka

Študentka FRI

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

starost inštruktorja

Stara 22 let

go inštruktor

Do: 27.05.2019

"Inštruktorica za programiranje in informatiko."

Sem absolventka računalništva in informatike na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Računalništvo me navdušuje v vsakodnevnem življenju, saj redno spremljam razvoj novih tehnologij. Želim se izboljšati na svojem področju in kot oseba pa tudi pomagati kolegom/učenkam da skupaj prispevamo k razvoju.

Moja prva izkušnja kot inštruktor je tutorstvo v okviru Fakultete za računalništvo in informatiko. Na koncu so bili rezultati pozitivni, kar je bilo v skladu z mojimi pričakovanji, ker so študenti pokazali aktivnost in zanimanje. Učencem poskušam razložiti snov na en preprost, pa tudi zanimiv način z uporabo praktičnih primerov, predvsem zaradi lažjega razumevanja. Veselim se izboljšanega znanja učencev in težav z računalništvom, programiranjem in informatiko.

V okviru računalništva se ukvarjam z informatiko in programskimi jeziki: C/C++, Java, Octave/MatLab. Poznam tudi spletno programiranje in podatkovne baze.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: informatika, programiranje.

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

Razvrsti po: