navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Maja

inštruktor Maja
opravljene ure

290 ur

35+ učencev

zvezdica

9 referenc

profilka

Inštruktorica španščine

inštrukcije na domu

Pridem na dom (2 km)

starost inštruktorja

Stara 27 let

go inštruktor

Do: 25.08.2019

inštrukcije v angleščini

English speaking

"Inštruktorica španščine."

Sem magistrica hispanistike in profesorica pedagogike in andragogike. Skozi leta študija sem dvakrat opravljala prakso v Španiji, natančneje v Barceloni, kamor se še vedno pogostokrat vračam. S španščino sem v vsakdanjem življenju nenehno v stiku. Poleg jezika moje znanje zajema poznavanje španske in južnoameriške kulture. Imam izkušnje s poučevanjem ljudi vseh starosti, od tistih najmlajših v vrtcu pa do upokojencev. Poleg snovi, ki jo učenec želi predelati, vedno pripravljam dodatna gradiva in domače naloge. Pri poučevanju skrbim, da učenec dobro osvoji osnove jezika, ki so podlaga za nadgrajevanje. Morebitne ponavljajoče napake si zabeležim in v skladu z njimi pripravljam nadaljne ure. Poleg knjig in nalog rada posežem po drugih, avdiovizualnih pripomočkih, primernih za poučevanje.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: španščina.

Moje prispevane vsebine:

Za podjetje:
13 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 120 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 140 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 220 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 260 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Poleg odličnega pedagoškega pristopa, je Maja zelo pozitivna oseba,kar seveda zelo pomaga pri učinku inštrukcij."
25.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Mag. Maji Kumar sem izredno hvaležna za vso pomoč pri izpitih na fakulteti, pomoč pri nalogah in za usmeritve, ki mi jih podaja kot izkušena inštruktorica oziroma, lahko rečem kar, kot mentorica. Izredno prijetna, profesionalna in zanesljiva. "
21.5. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Hvala"
26.3. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Hčerka je ocenila Majo kot zelo dobro inštruktorico in tudi kot zelo prijazno osebo. Z veseljem se bo udeležila naslednjih ur."
3.12. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Maja je super inštrukcija, poleg opravljenega diferencialnega izpita sem dobil tudi veselje do učenja Španskega jezika, kar mi bo ostalo za večno. Hvala ti Maja :)."
17.8. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"dobra razlaga in še dodatne vaje"
14.4. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Dobra razlaga, po mailu pa dobim še dodatne vaje."
24.2. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Vse super!:)"
22.8. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"V učenje je vložila zelo veliko truda, lahko sem si prilagajal termine ne glede na dan v tednu, prejemal sem tudi dodatno gradivo (naloge, povzetke učnih ur) izven časa inštrukcij, da sem se lahko maksimalno pripravil na diferencialni izpit, ki sem ga opravil z odlično oceno."
22.8. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina

Razvrsti po: