navigacija inštrukcije

Inštruktor Žan

inštruktor Žan
opravljene ure

520 ur

140+ učencev

zvezdica

3 reference

profilka

Matematik in programer

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Star 24 let

go inštruktor

Od: 21.4.2017

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiv 30%

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za matemat.

"Inštruktor matematike in Python."

Sem 23-letni študent 1. letnika Finančne matematike 2. stopnje. Že od malih nog mi je matematika v veliko veselje, zato sem se tudi večkrat udeleževal tekmovanj tako iz matematike kot iz logike. Na maturi sem matematiko opravil z 8, kasneje pa sem že večkrat inštruiral matematiko. Največkrat sem inštruiral gimnazijce pred maturo, poleg njih pa tudi ekonomiste, farmacevte, strojnike, tako da vam bom lahko pomagal pri matematiki tudi na strokovni ravni.

Večinoma do mene prihajajo z vnaprej pripravljenimi nalogami, lahko pa mi samo sporočite za katero snov gre. Moj cilj kot inštruktor je, da vas motiviram in vam naredim snov kar se da zanimivo in enostavno. Želim vam izničiti občutek, da so formule padle iz neba in delam poudarek na vizualizaciji problemov. Sam sem mnenja, da se zmotimo ko si snovi ne predstavljamo dovolj dobro. Sprva vam na kratko razložim ozadje snovi, to pa krepim z nalogami. Spodbujam vas k samostojnosti pri reševanju, sproti pa ugotavljam kaj vam povzroča težave in kje bi potrebovali boljšo razlago. Odvisno pa je tudi ali delate poudarek na razumevanju ali na hitrem in učinkovitem reševanju nalog. Po potrebi dam domačo nalogo.

Inštruiram predmete: matematika, programiranje, statistika.

Za podjetje:
14 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 150 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 280 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Zelo učinkovit in dobro razlaga. "
2.4. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Brez negativnih komenterjev. Recm lahko samo hvala za dobro razlago."
24.7. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Super!!"
24.7. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Hitri kontakt - Žan

X


zan@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: