navigacija inštrukcije

[Neaktiven] Inštruktor Miha

inštruktor Miha
opravljene ure

990 ur

125+ učencev

zvezdica

13 referenc

profilka

Doktor znanosti

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (15 km)

starost inštruktorja

Star 33 let

go inštruktor

Do: 29.05.2019

izobrazba inštruktorja

Fakulteta za kemijo .

"Doktor znanosti kemijske tehnike."

Sem dr. znanosti kemijske tehnike in univ. dipl. inž. kem. tehnol.. Študij in podiplomski študij sem zaključil na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, Univerza v Mariboru, z odlično oceno. V gimnaziji sem bil sošolcem v veliko pomoč pri razlagi kemijskih nalog pri čemer sem izhajajal iz dobrega znanja matematike. Med študijem in predvsem v zadnjem obdobju sem inštruiral kemijo in matematiko. Največ izkušenj sem si pa pridobil kot zaposleni na Gimnaziji in srednji kemijski šoli Ruše, kjer sem dijakom nudil učno pomoč.

Moje delo in metode inštruiranja temeljijo na pripravi in povzemanju teorije na začetku, nato reševanje nalog in domače zadolžitve. Pri svojem delu dobro usklajujem kemijo in matematiko in se trudim, da razlagam jasno in jedrnato, tako moji učenci osvojijo snov z razumevanjem in ne na pamet.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: kemija, matematika.

Za podjetje:
14 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 150 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 280 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Zelo priporočam. Več kot odličen inštruktor. Odlično podaja snov, da jo otrok hitro razume. Zelo prilagodljiv, tako glede dneva, kot tudi glede ure. Predvsem pa naveže odličen stik z otrokom. Marjana, junij 2018"
26.6. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Z Miho je bilo fantastično sodelovati, snov zna podati na pravilen način, kar se mi zdi še pomembneje je pa dejstvo, da razlago vedno povezuje s praktičnimi stvarmi, tako, da se otrok nauči povezovato teorijo s prakso in mu je snov potem tudi veliko zanimivejša. "
20.6. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Inštruktor Miha je resen, zavzet, zelo dober metodik in didaktik, ki jasno, razumljivo razlaga snov in jo podkrepi s številnimi primeri kar pripomore k lažjemu in hitrejšemu razumevanju snovi. Popolnoma se prilagodi in vzpostavi sproščeno delovno vzdušje. Je zelo fleksibilen, ponudi veliko terminov, tudi med vikendom, prazniki, tako da smo se vedno lahko organizirali ter uskladili šolske in obšolske aktivnosti. Z njim smo sodelovali daljši čas in lahko ga samo toplo priporočam vsem, ki potrebujete pomoč pri matematiki, kemiji in fiziki. Zelo smo mu hvaležni. "
20.6. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Priporočam vsakemu! Profesionalni dostop do učenja. Naša Ana je uspešno opravila matematiko:)"
16.6. 2018
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Vse pohvale za inštrukcje iz organske kemije. V šestih dneh ste sina naučil celoletno snov za popravni izpit,ki ga je danes več kot uspešno tudi opravil. Iz srca vam hvala Miha za vztrajnost in doslednost,ter prenašanje znanja.Definitivno se bomo v prihodnje še obračali na vas,v kolikor bo sin potreboval inštrukcije. Katja Jarič s sinom Žanom."
30.6. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"G. Miha je izvrsten inštruktor kemije glede podajanja snovi in razlage. Zelo priporočam."
26.6. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Umirjeno in strokovno delo, brez nepotrebnega izgubljanja časa. "
13.6. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Razumljivo in učinkovito podajanje snovi. "
10.6. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Odlična razlaga kemije. Z njegovo pomočjo sem izboljšal oceno."
7.6. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Odlična razlaga, priporočam!"
30.5. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Zelo dobro in marljivo razlaga. Odkar me učitelj Miha uči imam boljše ocene. Kemijo razumem. Pomaga pa mi tudi pri fiziki in matematiki. "
24.2. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Kvalitetne inštrukcije, smo uspeli v zelo kratkem času naštudirati snov in uspešno opraviti izpit."
15.2. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"Odlična razlaga in profesionalen odnos. "
2.2. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija

Razvrsti po: