navigacija inštrukcije

Inštruktorica Simona

inštruktor Simona
opravljene ure

260 ur

90+ učencev

zvezdica

4 referenc

profilka

Profesorica matematike in kemije

avto

Imam avto

starost inštruktorja

Stara 32 let

go inštruktor

Od: 27.12.2016

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiva 24%

izobrazba inštruktorja

Pedagoška fakulteta

"Profesorica matematike in kemije."

Sem učiteljica matematike in kemije z izkušnjami poučevanja in inštruiranja na tem področju. Poučevala sem tako na osnovni kot srednji šoli pri čemer sem neizmerno uživala, saj rada posredujem svoje znanje.

Razlaga je zame ključnega pomena, zato se trudim, da jo razložim na kar se da preprost način. Seveda se prilagodim vsakemu posamezniku in tekom razlage oziroma reševanja nalog ugotovim, kateri način je za danega posameznika najustreznejši. Trudim se, da snov povežem z vsakdanjim življenjem in vam na tak način snov še bolj približam. Iščem tudi medpredmetne povezave, saj vemo, da se vsak šolski predmet lahko navezuje z drugim, ki je vam »bližji«. Inštrukcije bodo še učinkovitejše, če me boste s snovjo, ki jo boste želeli, da jo obdelamo, v naprej obvestili. Na ure se bom lahko po vaši zaslugi temeljito pripravila. Na vašo željo lahko sama poskrbim za naloge ali rešujemo pa vaših gradivih. Vse je odvisno od načina vašega učenja, ki ga bomo zagotovo ugotovili tekom srečanja.

Veselim se srečanja z vami in verjamem, da bomo skupaj premagali vse še tako na videz nepremagljive ovire in dosegli željen cilj.

 

P. S.: Inštruiram samo za osnovnošolski in srednješolski nivo.

Inštruiram predmete: kemija, matematika.

Za podjetje:
14 €

Paketna ponudba

Odločite se za paket ur in privarčujte!

Modri paket

10 ur + OŠ/SŠ = 130 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred preverjanjem znanja.

Zeleni paket

10 ur + VSŠ/UNI = 150 €

Vsebuje 10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za pripravo pred kolokvijem ali izpitom.

Rdeči paket

20 ur + OŠ/SŠ = 240 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce/gimnazijce. Najprimernejši za pripravo pred popravnimi izpiti. + darilo!

Rumeni paket

20 ur + VSŠ/UNI = 280 €

Vsebuje 20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente ali odrasle. Najprimernejši za temeljito pripravo pred izpitom. + darilo!

"Zelo zadovoljni z delom in z njenim načinom razlage.Moja hcerko in njeno sošolko je Simona čisto navdušila..Tako,da Simono priporočam vsem,ki želite svojim otrokom pomagati..."
7.11. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Sin ima cerebralno paralizo in zaradi tega ima velike težave z razumevanjem matematike . G. Simona mu zna razložit postopke na zelo lahek in njemu razumljiv način. "
22.3. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika
"Super inštrukcije, odlična razlaga."
18.3. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
kemija
"zelo dobra razlaga"
28.1. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
matematika

Hitri kontakt - Simona

X


simona@goinstrukcije.si

Več informacij

031 606 666

Razvrsti po: