navigacija inštrukcije

Inštruktorica Jasna

inštruktor Jasna
cena inštruktorja

15.5 € / 45 min

opravljene ure

1070 ur

profesor

10 referenc

profesor

profesorica

avto

imam avto

pridem na dom

pridem na dom

inštruiram online

online

odzivnost

odzivna >4h

opravljene ure

1070 ur

335+ učencev

zvezdica

10 referenc

profilka

Pedagoginja s posluhom

avto

Imam avto

inštrukcije na domu

Pridem na dom (30 km)

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Stara 34 let

go inštruktor

Od: 17.2.2016

razpoložljivost inštruktorja

Razpoložljiva 72%

inštrukcije v angleščini

English speaking

izobrazba inštruktorja

UL FF

"Inštruktorica španščine, angleščine, slovenščne, sociologije in psihologije."

Sama sem se prvič srečala s španščino ob gledanju tistih prvih ljubezenskih nadaljevank, ki so jih predvajali na slovenskih televizijskih kanalih. Sprva sem bila avtodidaktična učenka, nato pa sem v okviru drugega tujega jezika poglabljala svoje znanje na gimnaziji ter si izbrala španščino tudi kot maturitetni predmet. Izobraževanje sem nato nadaljevala na Filozofski fakulteti v Ljubljani, smer španski jezik in književnost ter sociologija, pedagoška smer. Ko sem se čutila dovolj jezikovno kompetentna, sem se odločila za študij v tujini, in sicer na Facultad de filología, Universidad de Sevilla. Tekom študijskih let sem svoje znanje rada seveda tudi delila in tako imam več kot desetletne izkušnje s poučevanjem tega jezika na vseh nivojih, od A1-C2, individualno, v dvojicah, skupinsko, prav tako to zajema celoten generacijski spekter, ki sem ga v vseh teh letih v pedagoški službi spoznala in me je poklicno bogatil, in zajema vse od najmlajših predšolskih otrok, preko osnovnošolcev, dijakov, študentov do odraslih zaposlenih in vse do upokojencev, ki sem jih poučevala tako v Sloveniji kakor v Španiji. V Španiji so bili to predvsem študenti iz Nemčije in Anglije, ki jim je španščina delala preglavice. Fleksibilnost in prilagodljivost me je naučila uporabljati številne didaktične oblike, od klasičnega poučevanja v učilnici do on-line spletnega poučevanja, npr. preko programa Skype.  Izkušnje pa ne segajo samo na pedagoško raven temveč že več kot devet let sodelujem z raznimi prevajalskimi agencijami in jezikovnimi šolami, in sicer prevajam ter tolmačim naslednje jezikovne kombinacije španščina-angleščina-slovenščina-katalonščina- hrvaščina. Zadnjih nekaj let sodelujem tudi pri projektu Mladi za napredek Maribora, v okviru strokovne komisije za tuje jezike, ki je zadolžena za pregled ter ocenitev raziskovalnih nalog osnovnošolcev ter dijakov.

Na voljo sem vam, v primeru, da bi se radi prvič srečali z španščino ali pa že imate predznanje na različnih nivojih in bi radi nadgradili svoje znanje, potrebujete inštrukcije pred popravnim izpitom, pripravo na maturo ali strokovno svetovanje pri vplogledu v maturitetno polo; morda odhajate na študij v tujino, želite ali morate pridobiti znanje tujih jezikov zaradi službenih zahtev, bi radi zaradi avanturističnega potovalnega duha jezikovno podkrepili svoja potovanja, imate morda hčerko ali sina, za katerega menite, da bi mu znanje tujih jezikov v življenju vsekakor koristilo pri njegovem širjenju obzorij, potrebujete nekoga, ki bi vam pomagal pri raznih govornih nastopih, raziskovalnih nalogah, referatih ali zgolj dodatno strokovno pomoč pri jezikih in drugih osnovnošolskih, srednješolskih in fakultetnih predmetih … v primeru, da potrebujete prevod ali tolmačenje ipd. vam bom z vso zagnanostjo in motivacijo priskočila na pomoč. Lokacijsko sem prilagodljiva, imam svoje osebno vozilo, časovno se največ nahajam v Mariboru in Ljubljani z okolico, vendar še to ne pomeni, da ne bi bilo možno srečanje tudi kje drugje. ¡En este sentido, espero con gran entusiasmo colaborar con ustedes!

S svojim strokovnim znanjem na tem področju sem že kot študentka pedagoške smeri sociologije nudila razlage oz. inštrukcije tega predmeta tako osnovnošolcem/kam kakor tudi dijakom/kinjam ter študentom/kam, tako da imam okoli desetletne izkušnje s poučevanjem tega predmeta, in sicer na osnovnošolski, srednješolski ter fakultetni ravni . V kolikor bi potrebovali dodatno razlago zahtevne snovi, se pripravili na popravni izpit ali izpilili svoje znanje tekom priprave na maturo, sem vam z veseljem na voljo. Če menite, da ste bili pri ocenjevanju mature prikrajšani za kakšne točke, vam prav tako nudim svojo strokovno pomoč pri vpogledu v maturitetno polo.

Inštruiram predmete: angleščina, španščina, slovenščina, sociologija.

Kontakt: jasna@goinstrukcije.si

Nazadnje posodobljeno: 24.2.2021 7:35

"Odlična inštruktorica. "
15.2. 2019
ocenaocenaocenaocenaocena
angleščina
"Jasna snov razdeli po delih, razloži jo počasi, jasno in enostavno za razumevanje. Je prijazna, potrpežljiva ter pripravljena ponovno razložiti že obdelano snov. K razlagi doda tudi primere iz vsakdanjega življenja kar primomore še k boljšemu razumevanju snovi. Velik plus njenih učnih ur je, da veliko snovi predela v kratkem času učinkovito. Poleg inštrukcij dobiš tudi domačo nalogo, kar ti omogoča da pridobljeno znanje samo še bolj utrdiš in se z dano nalogo spopadeš sam brez pomoči inštruktorice. Na naslednji uri pa domačo nalogo preletiš z inštruktorico, ki domači nalogi doda popravke in si tako snov zapomneš iz svojih napak, kar je v mojem primeru najboljše učenje. Super pa je tudi, da se časovno prilagodi posamezniku in nudi veliko terminov skozi cel teden, tako da se poleg svojih šolskih aktivnosti lahko organiziraš."
11.7. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
sociologija
"Zelo v redu izkušnja za malce neobičajne želje: - razlaga slovnice v strokovnem tekstu (filozofija in astronomija) - etimologija besed (veliko sorodnih besed je presenetljivo v angleščini) - improvizirana konverzacija Prostori na Štihovi so odlični, ustrezno tihi za koncentracijo, zraven pa takoj restavracija in parkirišče."
22.6. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Z Jasno sva se pripravljali na izpit iz španščine, katerega sem z njeno pomočjo opravila z 10. Njen učni pristop je odličen in njena pomoč mi je zelo pomagala. Njene inštrukcije zelo priporočam! "
21.6. 2017
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Inštruktorica me je dobro naučila za test iz slovenščine. "
29.8. 2016
ocenaocenaocenaocenaocena
slovenščina
"Super, strokovna, prijazna"
19.7. 2016
ocenaocenaocenaocenaocena
sociologija
"Dobro poznavanje metod dela in razumevanje zelj in ciljev pri ucenju. Jasna razlaga nalog in besed ter primerov, sprotno preverjanje znanja in popravljanja napak."
28.6. 2016
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Odlicno opravljeno delo, zelo zadovoljna!"
3.6. 2016
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
"Izredno prijeten pristop in vzdušje ter odlično opravljeno delo. Sem zelo zadovoljna!:) "
3.6. 2016
ocenaocenaocenaocenaocena
sociologija
"Pozdravljeni, zelo smo zadovoljni s pedagoškim pristopom ter samo metodiko posredovanja znanja. S svojo pozitivno naravnanostjo spodbudno vpliva na našega dijaka."
20.5. 2016
ocenaocenaocenaocenaocena
španščina
1. kontakt
2. ponudba
3. plačilo
4. termin

Prosimo, vnesite vaš email

Prosimo, vnesite vašo telefonsko številko

15,50 € + prevoz =

Izberite nivo inštruiranca

Osnovnošolci in srednješolci

Študenti in ostali

Izberite paket inštrukcij ali posamezno uro

Posamezne ure

Paket ur


10 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce.

Prihranek: 10 €!


20 šolskih ur individualnih inštrukcij za osnovnošolce ali srednješolce.

Prihranek: 30 €!


10 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente, odrasle in druge.

Prihranek: 10 €!


20 šolskih ur individualnih inštrukcij za študente, odrasle in druge.

Prihranek: 30 €!

Določite trajanje inštrukcij

90 min

45 min

120 min

60 min

minut

Izberite lokacijo inštrukcij

Pipanova pot, Ljubljana

Janževa Gora, Maribor

Štihova 13, Ljubljana

Na domu

Online

Vnesite naslov

Lokacija izvedbe

Izberite število srečanj

Izberite število oseb na inštrukcijah

1 na 1

2 učenca

3 učenci

Izberite plačnika

Končni
kupec

Podjetje

-

Prosimo, izberite način plačila.

Kreditna kartica

Takojšnja rezervacija termina.

UPN

Termin določen po prejetem plačilu.

PayPal

Takojšnja rezervacija termina.

Gotovina

Termin po uskladitvi z inštruktorjem.

Kontakt - Jasna

X


jasna@goinstrukcije.si

Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno