navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Urša

inštruktor Urša

O meni

Sem Urška, pred kratkim sem zaključila magistrski študij kemije na UL FKKT. Poleg kemije, sem se tekom študija ogromno ukvarjala tudi z matematiko, saj je na kemiji ne manjka. Inštruiram kemijo in matematiko na osnovnošolskem, srednješolskem in gimnazijskem nivoju.

Zanimanje za naravoslovne primere se je pri meni začelo že v osnovni šoli, v gimnaziji pa se je le-to še poglobilo. Že nekaj let pomagam maturantom z inštrukcijami z namenom doseganja dobrih rezultatov na maturi. Ker sem lansko leto poslušala tudi precej pedagoških predmetov (pedagogika, psihologija učenja in pouka, didaktika za srednje šole) mi podajanje snovi na razumljiv in zabaven način ne predstavlja problema. Moj cilj je, da učenec čimprej pridobi osnove znanja, ki ga bodo naredile samozavestnega in tako bo nadaljnje učenje veliko lažje in manj naporno.

Za učinkovitejšo izvedbo inštrukcij bi prosila, da mi ob rezervaciji termina sporočite predmet in snov, ki jo želite obravnavati, da bodo inštrukcije potekale čimbolj gladko. Inštruiram osnovnošolce, srednješolce in gimnazijce. Med vikendi NE inštruiram. Prosim, da me pred vnosom termina v koledar kontaktirate.

Veselim se srečanja z vami.

 

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: matematika, kemija.

Značke

opravljene ure

170 ur

35+ učencev

zvezdica

16 referenc

profilka

Inštruktorica kemije in matematike

avto

Imam avto

online inštrukcije

Online

starost inštruktorja

Stara 25 let

go inštruktor

Do: 01.06.2023

izobrazba inštruktorja

UL FKKT

Odzivnost: <1h.

Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno