navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Ines

inštruktor Ines

O meni

"Inštruktorica matematike iz Maribora."

Sem diplomirana študentka matematike na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v Mariboru. Z matematiko se že od nekdaj rada ukvarjam, saj mi reševanje nalog predstavlja vedno nove izzive. V svojih letih šolanja sem večkrat uspešno pomagala tudi prijateljem oz. sošolcem in se tako navdušila nad inštrukcijami.

Pri inštruiranju mi je pomembna preprosta razlaga in sprotno preverjanje dojemanja snovi. Vsebino vedno predstavim na zabaven in sproščen način, da si učenec hitreje in lažje zapomni bistvo.

Ure se ponavadi začnejo s krajšim povzetkom snovi, sledi reševanje vaj ob skrbnem nadzoru in seveda moji pomoči. Rada razkrijem tudi kakšen trik, ki velikokrat olajša reševanje naloge.
Pravijo, da se matematiko najlažje naučiš, če veliko vadiš, zato ob koncu ure učenec dobi še krajšo domačo nalogo, ki jo preverim naslednjič.

Za lažji potek inštrukcij predlagam, da predhodno sporočite, katero snov je potrebno obdelati, prav tako priporočam, da učenec zraven prinese vaje, ki so jih naredili v šoli.

Inštrukcije nudim samo za srednješolski in osnovnošolski nivo.

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: matematika.

Značke

opravljene ure

260 ur

55+ učencev

zvezdica

4 referenc

profilka

Matematičarka iz Maribora

starost inštruktorja

Stara 31 let

go inštruktor

Do: 28.08.2018

Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno