navigacija inštrukcije

[Neaktivna] Inštruktorica Janja

inštruktor Janja

O meni

"Inštruktorica angleščine iz Maribora."

Sem študentka drugostopenjskega študija Poučevanje angleščine na Filozofski fakulteti v Mariboru. Inštrukcije izvajam v Kamnici (3 km iz Maribora proti Dravogradu).

Z inštruirancem se vedno vnaprej dogovorim o temi, da si lahko pripravim izročke s teorijo in delovne liste z vajami, nekaj pa dobi inštruiranec tudi za domačo nalogo. Najbolj učinkovite so redne inštrukcije (vsaj ena ura na teden), pri katerih sestavljam tudi teste iz besedišča in slovnice, ki so se izkazali za dober način utrjevanja znanja, med reševanjem pa pregledam zapiske in domače naloge.

Poleg inštrukcij imam izkušnje tudi z urami konverzacije v angleščini, pri katerih je cilj, da inštruiranec bolj samozavestno spregovori. Pomagam tudi z nasveti, kako se sploh učiti, kako odnesti več od ur jezika v šoli in kako si pomagati z internetnimi viri in tehnikami memoriranja. Ker se sama učim več tujih jezikov (poleg angleščine in nemščine na fakulteti še druge v prostem času), vem, s kakšnimi problemi se sooča nekdo, ki se želi naučiti tujega jezika in kakšne so možne rešitve. Sem potrpežljiva in snov razložim na zanimiv in zabaven način, vseeno pa pričakujem resno sodelovanje in držanje dogovorov (domače naloge, ponavljanje).

Inštruktor ni več aktiven GO inštruktor. Predlagamo, da si izberete drugega inštruktorja.

Inštruiral sem predmete: angleščina.

Značke

opravljene ure

50 ur

5+ učencev

zvezdica

2 referenci

profilka

Inštruktorica angleščine iz Maribora.

inštrukcije na domu

Pridem na dom (7 km)

starost inštruktorja

Stara 30 let

go inštruktor

Do: 15.02.2017

Poiščite mi inštruktorja

Inštruktorja poiščemo namesto vas

Da bi bil postopek iskanja vašega inštruktorja čim bolj učinkovit, vas prosimo za nekaj podatkov.

Zapri okno